Головна Новини Зірки шоу бізнес Ви будете здивовані: Netflix показав трейлер "Піноккіо" від Гільєрмо дель Торо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви будете здивовані: Netflix показав трейлер "Піноккіо" від Гільєрмо дель Торо (ВІДЕО)

Відома та багатьма улюблена історія набуває незвичайних візуальних втілень.

27 листопада 2022, 18:05 comments1084
Поділіться публікацією:








У листопаді на офіційному YouTube-каналі Netflix було опубліковано трейлер майбутнього лялькового фентезійного музичного мультфільму від режисерів Гільєрмо дель Торо та Марка Густафсона під назвою "Піноккіо" (Pinocchio).

Ви будете здивовані: Netflix показав трейлер "Піноккіо" від Гільєрмо дель Торо (ВІДЕО)

Піноккіо з Netflix/Скріншот

Цей иультфільм було створено за мотивами відомої дитячої казки, яка розповідає про неймовірні пригоди дерев'яного хлопчика. Оригінальна казка має назву "Пригоди Піноккіо", а написав її італійський автор Карло Коллоді.

Варто зазначити, що ця прем'єра проходить досить "приховано" і особливо не піариться серед потенційних глядачів, хоча рейтинг очікування мультфільму зараз перевищує 90%.

Відомо, що Гільєрмо дель Торо, відомий своїми похмурими та незвичайними картинами, у цьому проекті переосмислює класичну історію про дерев'яного хлопчика, який раптово оживає. Жива лялька повинна зцілити серце різьбяра по дереву на ім'я Джеппетто , що скорботить за своєю померлою дитиною.

Мультфільм покаже глядачам "пустотливі та неслухняні пригоди Піноккіо", а також його шалену жагу знайти  "своє місце в цьому світі".

Зазначається, що на думку режисерів, їх переосмислення "Піноккіо" – це історія, яку люди думають, що знають, але насправді вони помиляються.

Прем'єра має відбутися на стрімінговому сервісі Netflix 9 грудня.

Раніше "Коментарі" писали про те , що Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера". Американський стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix заявив про продовження гучного серіалу під назвою "Монстр: Історія Джеффрі Дамера".

Читайте також: Кіану Рівз на висоті: вийшов дебютний трейлер бойовика "Джон Вік-4" . Довгоочікуване продовження серії епічних бойовиків про супер-кілера на прізвисько Баба-Яга має вийти на екрани 24 березня 2023 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини