Головна Новини Зірки персона «Новий етап життя»: 55-річний Віктор Павлик знову стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

«Новий етап життя»: 55-річний Віктор Павлик знову стане батьком

Павлик сказав, що з молодою дружиною хоче мінімум трьох дітей

11 січня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

«Новий етап життя»: 55-річний Віктор Павлик знову стане батьком

Віктор Павлік знову стане батьком / фото: @repyahovakate

У травні 2020 року український артист 55-річний Віктор Павлік таємно одружився з молодою коханою Катериною Репяховою. І ось недавно пара оголосила про те, що очікує поповнення в родині. Цією радісною новиною поділилася молода дружина співака на своїй сторінці в Instagram.

Катерина опублікувала кілька фотографій, на яких позує разом з Віктором Павликом і ніжно торкається до свого ледь кругленького живота. Майбутня мама написала, що в їх житті почався новий етап і це велике щастя.

У своїх Instagram-історіях дружина Павлика розповіла підписникам, що вони з коханим вже знають стать майбутньої дитини, але не стала її розголошувати. Також вона опублікувала фотографію сторінки журналу з інтерв'ю свого чоловіка, де він говорить про те, що з молодою дружиною планує завести мінімум трьох дітей.

Нагадаємо, що влітку 2020 року український артист Віктор Павлик та 26-річна Катерина Репяхова повинні були зіграти весілля. Воно повинне було відбутися в вузькому колі, без конкурсів, тамади та пишного застілля. Але весілля довелося скасувати через смерть 21-річного сина Віктора Павлика, який кілька років боровся з онкологічним захворюванням. Артист важко переживав втрату, тому про свято з нагоди його весілля не могло бути й мови. Сама Катерина розповіла, що все ж одягне свою білу сукню, просто поки невідомо, коли це станеться.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що молода дружина Віктора Павлика прокоментувала їх різницю у віці. Дівчина зазначила, що це всього лише цифри й вона не звертає уваги на глузування в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

15 січня 2021, 07:49

СТАРЫЙ ОБЛЕЗЛЫЙ ХУЙ. СЫНА ПОХОРОНИЛ, А ЕБАТЬСЯ ХОЧЕТ. СТАРШИЙ СЫН ТАКОЙ-ЖЕ КАК И ПАПКА-ЕБУН ПО ДЕВКАМ БЕГАЕТ ОТ ПОДНОЙ ЖЕНЫ, ПОКА ЯЙЦА НЕ ОТРЕЖУТ... СЕМЬЯ УРОДОВ МОРАЛЬНЫХ!!! ВЫТЯ ТЫ УРОД!!!


Новини