Головна Новини Зірки персона "Я мріяла жити в Росії": співачка з України готується отримати паспорт РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я мріяла жити в Росії": співачка з України готується отримати паспорт РФ

Успенська мріє про громадянство РФ

14 грудня 2022, 20:25 comments3994
Поділіться публікацією:

Виконавиця Любов Успенська, яка  народилася в Києві, вже чимало часу виступає та  мешкає в  Москві.  Виявилось, що всі ці роки  артистка була без  російського паспорта, незабаром  вона  його отримає Про військове вторгнення на територію своєї країни  Успенська мовчить.  

"Я мріяла жити в Росії": співачка з України готується отримати паспорт РФ

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

68-річна Любов Успенська каже, що мріяла   жити в РФ і вже швидко її бажання буде  здійснене. Виконавиця матиме російський паспорт . Як стверджує  зрадниця, це стане  найяскравішою подією в  її житті.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча я сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро здійсниться ще одна моя мрія: днями я отримаю російське громадянство. Це свято, я буду ще щасливішою людиною", –  розповіла артистка під час  інтерв'ю російським ЗМІ.

В дитинстві  Успенську ростила бабуся, її мама  пішла з життя під час пологів. Коли батько  вдруге одружився, дівчинка  жила з ним і мала  мачуху Сару. До чотирнадцяти років  артистка називала   бабусю  мамою, а батька своїм братом.

Виконавиця закінчила музичну школу та Київське музичне училище імені Р. М. Глієра. В Києві  артистка  співала в ресторані "Жокей".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка отримала російський паспортЗірка кінематографу Уругваю та відома виконавиця Наталія Орейро вже має паспорт РФ. Його передав артистці посол РФ в Аргентині  Дмитро Феоктистов. Схвильована  уругвайська актриса  перед отриманням документа  читала на російській та іспанській мові присягу. Потім зірка висловила щиру вдячність всім, хто був до цього причетний. До слова,  зіркова виконавиця  та її син отримали російське громадянство. Ще з 2014 року Наталія Орейро відбула на гастролі в Росію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

regerg

15 грудня 2022, 00:01

Новогодняя Pаcпpодажa. Термобелье Columbia нoвогo покoлeния с уникальной технологии Omni Heat (влаговыводящей и теплообменной фунцией), обладает антибактериальными и гипоаллергенными свойствами. Покyпaй по стаpoй цeнe ------ https://min.lc/Columbia


Новини