Головна Новини Зірки персона "Один з найкрасивіших голосів": померла виконавиця відомого хіта
commentss НОВИНИ Всі новини

"Один з найкрасивіших голосів": померла виконавиця відомого хіта

Причина смерті знаменитості не уточнюється

23 грудня 2020, 18:30 comments2127
Поділіться публікацією:








У віці 82 років померла відома ізраїльська і французька Ріка Зарай. Причину смерті поки встановити не вдалося. Про трагічну новину повідомило посольство Ізраїлю у Франції на своїй офіційній сторінці в соціальних мережах.

"Один з найкрасивіших голосів": померла виконавиця відомого хіта

Ріка Зарай. Фото: obozrevatel

"Це один з найкрасивіших голосів Ізраїлю французькою мовою, який залишив нас. Приносимо співчуття її чоловікові Жан-П'єру Маньє", — йдеться в публікації.

”Один з найкрасивіших голосів”: померла виконавиця відомого хіта - фото 2

Ріка народилася в 1 938 році в Єрусалимі. Її мама була з Польщі, а батько з Росії. А в 1960 році вся сім'я емігрувала до Франції.

Музикою майбутня зірка почала займатися в сім років. Вона закінчила Ієрусалимську консерваторію по класу фортепіано. А після переїзду до Франції, продовжила своє навчання там.

Популярність прийшла до виконавиці після того, як вона заспівала Casatchok — адаптація композиції "Катюша". За дуже короткий час ця робота стала справжнім хітом, а Зарай стала публічною і впізнаваною особою.

Крім цього хіта, а в кар'єрі співачки також є багато відомих пісень. Це такі роботи, як Sans chemise, Sans pantalon, Alors je chante і багато інших.

Ріка Зарай була на сцені понад 50 років, тому за свою творчу кар'єру вона встигла випустити як мінімум 15 альбомів, десятки популярних пісень, які ставали народними хітами, і не один збірник.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, померла виконавиця легендарного хіта 80-х. У віці 78 років пішла з життя виконавиця легендарного хіта 80's Ladies Кейті Ослін. Інформація про трагедію розміщена на сайті Rolling Stone.
Згідно зі словами інсайдерів, поки невідома точна причина смерті знаменитості. Відомо тільки, що досить тривалий час у неї була хвороба Паркінсона, а близько тижня тому у неї підтвердилася коронавірусна інфекція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини