Головна Новини Зірки персона Одягла на обличчя бюстгальтер: Alyona Alyona повеселила своїх шанувальників (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одягла на обличчя бюстгальтер: Alyona Alyona повеселила своїх шанувальників (ВІДЕО)

Фанати засипали її коментарями

28 січня 2021, 16:15 comments1012
Поділіться публікацією:

Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona любить пожартувати над собою, тому вона не побоялася повторити популярний тренд з програми TikTok. Його суть полягала в тому, що користувачі публікували відео, в якому використовували бюстгальтер замість захисної маски. Подібне зробила і Alyona Alyona, тільки результат перевершив всі очікування.

Одягла на обличчя бюстгальтер: Alyona Alyona повеселила своїх шанувальників (ВІДЕО)

alyona alyona. Фото: studio 21

Так, знаменитість одягла бюстгальтер собі на обличчя, але він виявився настільки великим що закрив повністю все обличчя дівчини. Шанувальники були в захваті від побаченого, адже такий жарт дуже їх розвеселив.

Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в TikTok. Спочатку показується оригінал ролика, а потім йде пародія на нього Alyona Alyona. Фанати не пошкодували для свого кумира безліч приємних слів і компліментів:

"Я впала з дивана від сміху", "Зробіть очі і будете мухою", "Ой, я не можу. Ржу на повторі. У самої такий майже", "Супер! Просто кричу", "Я зараз помру від сміху".

Додамо, Alyona Alyona є популярною українською реп-співачкою, яка самостійно пише тексти для своїх майбутніх хітів. Писати почала вона ще в дитинстві, проте зважилася показати їх на широкий загал тільки коли їй було 27 років. У квітні 2019 року вийшов її дебютний альбом під назвою "Пушка".

Як повідомляло видання "Коментарі", Alyona Alyona здивувала сміливими фотографіями. Популярна українська виконавиця на своїй сторінці в соціальних мережах торкнулася важливої теми, про яку багато хто соромиться говорити. Так, alyona alyona у своєму пості заявила, що більшість жінок бояться говорити про волосся на обличчі. У сучасному світі, звичайно ж, знайдеться не один спосіб, щоб швидко і безболісно від них позбутися. Однак якщо взяти, наприклад, 14-річних підлітків, то вони бояться про це сказати і у них з'являється купа комплексів через цю проблему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини