Головна Новини Зірки персона Оголошена померлою «дівчина Бонда» виявилася живою
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголошена померлою «дівчина Бонда» виявилася живою

«Дівчина Бонда» жива, але знаходиться в критичному стані

5 січня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

65-річну американську зірку Таню Робертс, яка зіграла "дівчину Бонда" в бойовику 1985 "Вид на вбивство", передчасно "поховали" в мережі. Представники актриси спростували її смерть і заявили, що зараз вона в лікарні.

Оголошена померлою «дівчина Бонда» виявилася живою

Таня Робертс (фото з відкритих джерел)

Відомо, що секс-символ початку 1980-х років Таня Робертс втратила свідомість, коли вигулювала біля будинку своїх собак. Її швидко доставили в одну з клінік Лос-Анджелеса, тому що травма була серйозною. Представники актриси заявила, що вона жива, але поки знаходиться в важкому стані.

Виявляється, що близький друг "дівчини Бонда" Робертс Ленс О'Брайан, який перебував з нею в лікарняній палаті побачив, що актриса відкрила очі, простягнула до нього руки й затихла, знову їх закривши. Він вирішив, що Таня померла і поспішив повідомити про це її представника, а той випустив відповідний пресреліз. А напередодні  лікар підійшов до близького друга актриси й повідомив, що жінка швидко слабшає, і є ризик, що вона може померти. Тому Робертс злякався і вирішив, що Таня померла "у нього на руках".

У понеділок лікарі зв'язалися з Ленсом О'Брайаном і повідомили про те, що актриса жива, хоч і у важкому стані.

Нагадаємо, в кінці жовтня 2020 помер британський актор Шон Коннері, який прославився роллю британського спецагента Джеймса Бонда (він знявся в семи фільмах серії) а також фільмами серії "Індіана Джонс".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в США померла актриса Маргарет Нолан - та сама "золота дівчина Бонда", яка стала іконічним образом для наступних кіношних подруг суперагента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини