Головна Новини Зірки персона Охлобистін обізвав Галкіна та розповів про російську культуру без Пугачової
commentss НОВИНИ Всі новини

Охлобистін обізвав Галкіна та розповів про російську культуру без Пугачової

Охлобистін висловився про недавній приїзд Алли Борисівни в Москву

16 травня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Недавно  Алла  Пугачова  прилітала в Москву, щоб віддати шану пам'яті  кутюр'є і близькому  другу  Валентину  Юдашкіну.  Відвідини російської зірки довгий час були  предметом для розмов, особливо серед  російських пропагандистів, які аж  збунтувались з приводу теплого прийому  Примадонни. 

Охлобистін обізвав Галкіна та розповів про російську культуру без Пугачової

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

Зараз один з головних пропагандистів Іван Охлобистін заявив, що життя без  Примадонни в Росії не зупинилось, і  співачка має  швидше це усвідомити.

"Пугачова, по-перше, була шокована тим, що є щось важливіше, ніж вона. Потім прийшла друга, ще більш жахлива думка, яка її відвідала вже, напевно, у від'їзді, — що без неї це все може далі тривати. Вона раніше не допускала цієї думки. Без неї, дійсно, складно собі уявити попередню культуру", -  прокоментував  Охлобистін своє ставлення до візиту Пугачової  російським ЗМІ.

З цього приводу дісталось від путініста  і чоловіку  Примадонни. Він  назвав  Максима Галкіна дуже "слизьким типом".

"Галкін? Є такий тип людей. Без мила, як то кажуть... Це не до того, що ви всі подумали, а просто чисто по адміністративній лінії", — підсумував  Охлобистін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала "зрадницею " в Росії. Російська зірка  Алла Пугачова, яка  залишила РФ  з початку війни в Україні, оприлюднила повідомлення  до 9 травня, яке розлютило росіян. На власній  сторінці в Instagram вона  поставила фото ветеранів Другої світової війни, і підписала знімок наступними словами: "Де ж ви тепер друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні". Мешканці РФ в чергове  назвали Примадонну "зрадницею",  проте  адекватні підписники соцмережі  переконані, що ветеранам, які  були учасниками Другої світової війни,  було б соромно за ту політику,  яку проводить тепер Росія.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини