Олена Кравець здивувала кардинальною зміною іміджу (ФОТО)

Українська актриса, зірка «Жіночого кварталу» Олена Кравець здивувала шанувальників зміною зачіски

44-річна відома актриса, зірка "Кварталу 95" та "Жіночого кварталу" Олена Кравець вирішила оновити свій імідж і змінила зачіску.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька фотографій, демонструючи свій новий образ. Олена коротко підстригла волосся і зробила собі чубчик. Артистка зазначила, що захотіла змін і піддалася впливу весняної погоди.

"А я підстриглася! Психанула, як то кажуть!). Дуже вже захотілося змін! ", - підписала Кравець свою публікацію.

Відзначимо, що зірка "Жіночого кварталу" зробила собі подовжений боб-каре на коротку стрижку, який зараз в тренді.

До слова, публікація знаменитості зібрала вже майже 45 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Мінус 10 по паспорту!", "Так несподівано і така легкість", "Вам дуже йде", "Шикарно !! Як мінімум 10 років кудись пропало", "Лена, супер! Вам дуже йде!", "Огооо, як кардинально", - відзначили фоловери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)

Нагадаємо, що навесні багато світових знаменитостей також зважилися на оновлення свого іміджу. Голлівудська актриса Пенелопа Крус обстригла свої розкішні локони й зробила собі довгий боб з освітленим пасмами. Така зачіска зірки викликала справжній фурор, шанувальники відзначили, що актриса виглядає молодше. А також на зміни в зовнішності зважилася американська зірка Селена Гомес, яка з брюнетки перефарбувалася в платинову блондинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський красень Кіану Рівз, який зараз працює над четвертою частиною науково-фантастичного фільму "Матриця", кардинально змінив образ. Актор зістриг свої чорне волосся і бороду, однак, це ніяк не зіпсувало його зовнішній вигляд.