Головна Новини Зірки персона Оля Полякова прокоментувала мовний закон: що зірка про нього думає
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова прокоментувала мовний закон: що зірка про нього думає

Популярна українська виконавиця Оля Полякова стала на захист закону про обов'язкову українську мову

21 січня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

Нещодавно відома українська артистка Оля Полякова розповіла, що думає про мовний закон, який набув чинності 16 січня. Свою думку зірка висловила в Instagram-stories.

Оля Полякова прокоментувала мовний закон: що зірка про нього думає

Оля Полякова про мовний закон . Фото: 24 канал

Цього разу Оля Полякова розмовляла чистою українською мовою, попри те, що зазвичай використовує російську. Жінка висловила підтримку новому закону, який зобов'язує всіх постачальників послуг в Україні спілкуватися з клієнтами виключно державною мовою, якщо не надійшло окреме прохання споживача говорити іншою мовою.

"Людоньки, а ви бачили, щоб у Франції говорили італійською, а в Італії — французькою? Чи, може, хочуть розмовляти американці якоюсь іншою мовою, а не англійською. Люди, у нас повинна бути наша українська мова. Може, це когось і дратує, але в майбутньому ваші діти говоритимуть українською, і це прекрасно. Бо для того, щоб усвідомити, що ти українець, треба знати свою мову і треба нею говорити. Чому ми в нашій країні розмовляємо чужою мовою?" — прокоментувала Оля.

Співачка також сказала, що не розуміє людей, які виступають проти нещодавно прийнятого закону.

Варто зазначити, що Оля Полякова не вперше стає на захист української мови. Раніше вона критикувала народних депутатів за те, що вони розмовляють на російській.

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла, на чому економить під час карантину та які речі зірка вважає непотрібними. Про відверті зізнання вітчизняної зірки читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати про користь і шкоду нового мовного закону, який нині обговорюють тисячі українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини