Головна Новини Зірки персона Оля Полякова розповіла, як війна зіпсувала її стосунки з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова розповіла, як війна зіпсувала її стосунки з чоловіком

Чоловіка співачки звуть Вадим, разом вони вже понад 15 років

22 травня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Українська знаменитість  Оля Полякова  перший раз привселюдно  розповіла про родинні проблеми. Співачка зізналась, що всі роки, коли вона була в  шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, стали  для неї  достатньо щасливими, але зараз повномасштабне  військове вторгнення внесло свої корективи. 

Оля Полякова розповіла, як війна зіпсувала її стосунки з чоловіком

Оля Полякова (фото з відкритих джерел)

Виконавиця  відразу, як тільки в лютому 2022 року почалась війна, залишила Україну, щоб сховати своїх дітей від  небезпеки, тому серед перелічених нею  викликів -  не тільки стреси та страх за власну  безпеку, але  й відстань. Вона  та чоловік Вадим відвикли один від одного,  в кожного відбулась своя  переоцінка цінностей.  

При цьому, знаменитість  знає, чому постало перед ними це відчуття віддаленості, і має реальні сподівання, що ситуацію  таки можливо виправити.

"Будемо лагодити. Я розумію, що це не тільки я. Багато жили в розлуці і багато відвикли один від одного. Треба звикати. Ніхто не залишився таким, як був раніше. Всі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя", — сказала  українська зірка  під час свого інтерв'ю  ведучим  програм "Сніданок з 1+1".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Полякова зізналася, що обматюкала ЛоракВиконавиця  Оля Полякова під час  шоу "Дорослі дівчатка" згадала, як  записала  для свого  менеджера повідомлення, яке стосувалося творчості співачки-зрадниці Ані Лорак. Як стверджує Полякова, це  було ще два роки тому, під час концерту Лорак  в Одесі. Українська виконавиця згадує, що не встигнула  стерти своє послання, яке відразу  було прочитане. Про його зміст дізнався  менеджер  Лорак. Він зметикував, що аккаунт  української співачки  зламали і зв’язався з цього приводу з її менеджером. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини