Головна Новини Зірки персона Полякова зізналася, що обматюкала Лорак: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Полякова зізналася, що обматюкала Лорак: подробиці

На щастя, менеджеру Полякової вдалося вирішити ситуацію

13 січня 2023, 22:15 comments1438
Поділіться публікацією:

Виконавиця  Оля Полякова під час  шоу "Дорослі дівчатка" згадала, як  записала  для свого  менеджера повідомлення, яке стосувалося творчості співачки-зрадниці Ані Лорак. Як стверджує Полякова, це  було ще два роки тому , під час концерту Лорак  в Одесі. 

Полякова зізналася, що обматюкала Лорак: подробиці

Ольга Полякова (фото з відкритих джерел)

"Я пишу: "Ти подивися, яка мерзота, яка с*ка, це вона повернулася, зали вона тут буде збирати. Ноги криві, костюми лайно, співає як параша. Наговорила там і відправила. Думаю, що я Тьомі відправила. І коли я вже відправила, я бачу, що я відправляю це Ані Лорак. А там такий спіч..." — згадувала Полякова.

Українська виконавиця згадує, що не встигнула  стерти своє послання, яке відразу  було прочитане. Про його зміст дізнався  менеджер  Лорак. Він зметикував, що аккаунт  української співачки  зламали і зв’язався з цього приводу з її менеджером. 

"Але, я хочу сказати сьогодні. Що всі ті слова, які я написала в тому повідомленні, абсолютно доречні до цієї людини, яка є с*чарою і п*дараскою. І нехай вона тепер з цим живе", — підсумувала українська артистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак  відзначилася цинічною заявою у соцмережіРаніше,  улюблена в нашій країні,  виконавиця  Ані Лорак, яка живе та спокійно співає для росіян, ще раз цинічно проявила себе в соціальних мережах, запам’ятавшись користувачам власною  витівкою. На своїй сторінці в  Instagramі, співачка з проросійськими поглядами написала  кілька слів про  композитора та саундпродюсера з України, Сергія Круценка.Він кілька днів тому пішов  у вічність. Приміром, інша українська виконавиця Джамала, коментуючи цю сумну подію, написала, що  трагедію пришвидшили російські загарбники, бо  війна в рідній країні, яку вони ведуть, зруйнувала  здоров'я  музиканта.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

13 січня 2023, 23:20

Чести Поляковой это не добавило, точно


Новини