Головна Новини Зірки персона Омолодився: Бред Пітт вразив Мережу новим образом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Омолодився: Бред Пітт вразив Мережу новим образом (ФОТО)

Відомий актор Бред Пітт вразив Мережу новою зачіскою, завдяки якій він помітно омолодився

27 квітня 2021, 09:20 comments2584
Поділіться публікацією:

Голлівудський секс-символ, зірка фільмів "Лють" і "Союзники" Бред Пітт сам того не очікуючи став зіркою "Оскара", церемонія якого відбулася 25 квітня. На світський захід Бред Пітт прийшов з новою зачіскою, викликавши бурхливу реакцію шанувальників.

Омолодився: Бред Пітт вразив Мережу новим образом (ФОТО)

Бред Пітт / фото: EPA

У мережі продовжують обговорювати новий імідж 57-річного голлівудського актора, який з'явився на "Оскарі" не просто як гість, він став однією зі знаменитостей, які вручали престижну кінонагороду. Статуетку від Бреда Пітта отримала актриса Юн Е-Чжон, яка здобула перемогу в номінації "Краща жіноча роль другого плану". З цієї нагоди, актор надів чорний класичний смокінг, білу сорочку і метелика, а свій образ доповнив новою зачіскою, прибравши волосся в невеликий хвостик. Стилісти також висвітлила волосся знаменитості, надавши їм більш яскравий відтінок.

Зачіска Бреда Пітта викликала захват у фанатів, які відзначили, що актор став виглядати набагато молодше. Користувачі мережі також написали, що завдяки Пітту в моду зараз повернуться хвостики, які були популярні в 90-і роки. Правда, не обійшлося і без жартів в сторону його нового іміджу. Деякі користувачі назвали зачіску актора "пандемічним кінським хвостом", натякаючи, що голлівудська зірка через карантин перестав стежити за зовнішністю і відростив волосся.

Омолодився: Бред Пітт вразив Мережу новим образом (ФОТО) - фото 2
Омолодився: Бред Пітт вразив Мережу новим образом (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, популярний актор Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна 28-річна виконавиця Селена Гомес, слідом за улюбленицею мільйонів Біллі Айліш, також вирішила змінити свою зовнішність і перефарбувалася в платинову блондинку. Новий образ сподобався її шанувальникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини