Головна Новини Зірки персона Пара розповіла, як вони стали найпопулярнішими аматорами на Pornhub
commentss НОВИНИ Всі новини

Пара розповіла, як вони стали найпопулярнішими аматорами на Pornhub

Пара порноакторів два роки поспіль отримували титул найпопулярніших аматорів на ресурсі з контентом для дорослих Pornhub.

16 липня 2024, 13:13 comments1495
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Тисячі аматорів розміщують порнографічні відео про себе на таких сайтах, як Pornhub, де вони змагаються з професіоналами. Однак, є одна пара аматорів, яка, здається, більш популярна, ніж більшість. Вони розповіли про свій секрет успіху на Pornhub.

Пара розповіла, як вони стали найпопулярнішими аматорами на Pornhub

Найпопулярніша порноакторка-аматорка на Pornhub. Фото з відкритих джерел

40-річна пуерториканка Іні (Yiny) та її 44-річний чоловік Леон (Leon), які мають сценічне ім'я yinyleon, регулярно публікують відео, на яких вони займаються сексом у найрізноманітніших ситуаціях. Їх сотні відеороликів загалом набрали понад 1,2 мільярда переглядів. Вони у 2022 році стали найпопулярнішою парою аматорів на PornHub, і таким чином захистили цей титул, адже вперше його отримали у 2021 році.

Під час інтерв’ю BuzzFeed пара розповіла, чому вони вирішили публікувати відео для і чому їм вдалось досягти такого успіху.

"Як ми говоримо в Пуерто-Рико, ми muy bellacos — дуже збуджені — завжди, все життя. Ми завжди були дуже сексуальними, і вирішили, "нумо робити порно"", — сказала Іні.

Також 40-річна порноакторка поділилась своїм секретом популярності. За її словами, відеоролики, які набирають найбільше переглядів, це ті, коли вони займаються сексом на відкритому повітрі.

"Я думаю, що саме тому ми піднялися на вершину — тому що все виглядає таким справжнім. Ми на вершині скель, дерев... Будь-де", — розповіла порноакторка.

Її партнер Леон розповів, що порно приносить високий дохід їй сім'ї. 44-річний чоловік зауважив, що був у структурі армії 13 років, і те, що заробляв там за рік, за порноролики може отримати за 1-2 місяці.

Сама ж Іні не вважає себе порнозіркою, адже вони знімають свої відео для дорослих за допомогою мобільного телефону. За словами порноакторки, їх шанувальники, сприймають її як "дівчину, яка займається Pornhub зі своїм чоловіком".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки заробляє українська порноакторка Джозефіна Джексон.

Також "Коментарі" писали про те, чому порнозірки помирають так часто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини