Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус блиснула фігурою у розкішній сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус блиснула фігурою у розкішній сукні (ФОТО)

Відома іспанська актриса Пенелопа Крус продемонструвала струнку фігуру в розкішних образах

2 червня 2021, 15:50 comments3150
Поділіться публікацією:

47-річна актриса, зірка "Бандиток" Пенелопа Крус продовжує радувати фанатів яскравими фотографіями, на яких демонструє свою витончену фігуру.

Пенелопа Крус блиснула фігурою у розкішній сукні (ФОТО)

Пенелопа Крус (фото з відкритих джерел)

Знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ефектними кадрами, зробленими для модного журналу In Style. Голлівудська красуня позувала для глянцю у двох образах: у червоному боді, яке вона поєднала з поясом-спідницею, і в чорній сукні з екстремальним розрізом, яка підкреслила її довгі ноги та струнку фігуру.

За кілька днів пост знаменитості зібрав понад 270 тисяч лайків і безліч коментарів, у яких підписники не скупилися на компліменти: "Вау, красиво!", "Досконалість", "Королева", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Найкрасивіша", "Занадто красиво", "Жінко, чому ви така гарна", "Прекрасна богиня", — написали фоловери.

Нагадаємо, що в березні 2021 року іспанська актриса Пенелопа Крус вирішила оновити імідж і обстригла свої розкішні локони. Знаменитість зробила собі довгий боб і висвітлила пасма. Підписники були в захваті від такого перевтілення зірки "Бандиток" і зазначили, що нова зачіска зробила її образ більш свіжим, молодим і стильним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Пенелопа Крус, попри вік, завжди виглядає розкішно. Для цього вона проробляє велику роботу над собою. Знаменитість багато часу приділяє догляду за тілом, але за допомогою до пластичних хірургів не звертається. Актриса стежить за раціоном, займається спортом, зокрема гарячою йогою, а також користується виключно натуральними косметичними засобами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини