Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус поділилася своїми секретами краси
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус поділилася своїми секретами краси

Відома актриса Пенелопа Крус поділилася секретами, які дозволяють їй підтримувати себе у формі

18 листопада 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

47-річна актриса, зірка фільмів "Ескобар" та "Бандитки" Пенелопа Крус поділилася секретами, які дозволяють їй завжди виглядати розкішно.

Пенелопа Крус поділилася своїми секретами краси

Пенелопа Крус / Фото: @penelopecruzoficial

Знаменитість розповіла, що рідко експериментує з волоссям, але намагається ретельно його доглядати, зокрема робить поживні маски й різні процедури, спрямовані на відновлення і повернення блиску локонів. Ще її мама працювала в перукарні, тому майбутня зірка знає, як має виглядати ідеальна зачіска і як доглянуте і красиве волосся здатне змінити внутрішній стан жінки.

Однією з найголовніших б'юті-порад, яким поділилася Пенелопа, є гарний і якісний сон. Потрібно вчасно лягати спати, а також правильно харчуватися. У раціоні має бути багато овочів та фруктів, а ще необхідно стежити за своїм водним балансом. З 2000 року голлівудська актриса дотримується вегетаріанської дієти, і це допомагає їй почуватися завжди добре, а також підтримувати ідеальну вагу. Плюс до всього, Пенелопа виключила зі свого меню продукти, які містять лактозу, глютен та алкогольні напої.

Голлівудська красуня розповіла ще про свої фізичні тренування. Перш ніж стати актрисою, вона професійно займалася балетом, це допомогло їй підтримувати своє тіло в тонусі, зокрема заняття танцями покращили її гнучкість і поставу. Крім цього, Пенелопа багато років займається пілатесом та бікрам-йогою.

В одному з інтерв'ю, зірка "Ескобара" зазначила, що намагається стежити за своїм тілом та шкірою, щоб вона виглядала завжди здоровою та красивою. Актриса щодня очищає шкіру обличчя молочком або міцелярною водою, вмивається, протирає обличчя тоніком і наносить на нього спеціальний антивіковий засіб, а до ранку — зволожуючий крем або сироватку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Пенелопа Крус блиснула фігурою в купальнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини