Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус похизувалася фігурою в купальнику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус похизувалася фігурою в купальнику (ФОТО)

Відома актриса Пенелопа Крус вирушила разом із сім'єю на відпочинок і блиснула фігурою в чорному купальнику

12 липня 2021, 17:45 comments2861
Поділіться публікацією:

47-річна актриса, зірка фільмів "Ескобар" і "Пірати Карибського моря" Пенелопа Крус продемонструвала розкішну фігуру на пляжі Сардинії (Італія).

Пенелопа Крус похизувалася фігурою в купальнику (ФОТО)

Пенелопа Крус / Фото: imgix.net

Папарацці вдалося зняти знаменитість, коли вона відпочивала разом зі своїм чоловіком Хав'єром Бардемом, 7-річною донькою Луною і 10-річним сином Лео.

Актриса була в чорному злитому купальнику французької марки Eres, який ідеально підкреслив її струнку талію і пишний бюст. Свій "пляжний" образ Пенелопа Крус доповнила срібленими сережками-кільцями і сонцезахисними окулярами.

Сімейство весело проводило час на пляжі. На фото видно, як вони разом купаються, граються і розважаються у воді.

Пенелопа Крус похизувалася фігурою в купальнику (ФОТО) - фото 2
Пенелопа Крус похизувалася фігурою в купальнику (ФОТО) - фото 3

Фото:
Legion-Media

Попри вік, фігура актриси виглядає дивовижно, а на її ногах і стегнах немає й натяку на целюліт. Швидше за все, такого чудесного результату зірка "Ескобара" досягла за рахунок регулярних фізичних вправ, зокрема пілатесу та йоги. Також знаменитість дотримується середземноморської дієти, яка будується на вживанні фруктів, овочів, морепродуктів, оливкового масла, горіхів і риби, інших корисних продуктів.

Нагадаємо, зірка "бандиток" Пенелопа Крус продовжує радувати фанатів яскравими фотографіями, на яких демонструє свою витончену фігуру. Нещодавно голлівудська красуня позувала для модного журналу In Style. Актриса була в червоному боді, яке вона поєднала з поясом-спідницею, і в чорній сукні з екстремальним розрізом, що підкреслює її довгі ноги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна іспанська актриса Пенелопа Крус змінила імідж і стала виглядати ще молодшою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини