Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус зробила скандальну заяву про війну в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус зробила скандальну заяву про війну в Україні (ВІДЕО)

Пенелопа Крус заявила, що через війну в Україні сім'ї Африки голодують, але нічого не сказала про Росію

8 листопада 2022, 20:40 comments2196
Поділіться публікацією:

Відома у світі акторка Пенелопа Крус обурила своєю дивною та неочікуваною заявою про війну в Україні. У новому ролику знаменитість разом з UNICEF хотіла нагадати про нестачу їжі у країнах Африки. У своєму Instagram вона показала відео, де заявила, що голод пов'язаний з війною в Україні. Крус наголосила, що саме це впливає на ціну продуктів, але зірка забула сказати, що саме РФ почала війну, через яку країни Африки можуть лишитися без провізії.

Пенелопа Крус зробила скандальну заяву про війну в Україні (ВІДЕО)

Пенелопа Крус (фото з відкритих джерел)

Крус у своєму ролику нічого не сказала про війну Росії. Бо саме через РФ може статися голод, адже російські окупанти спалювали поля з врожаєм, крали зерно та блокували його вивезення з портів.

"Війна в Україні продовжує завдавати страждань тисячам дітей та їхнім родинам. На додачу це впливає на ціну продуктів, і через нескінченну посуху тисячі сімей в таких країнах як Сомалі, Ефіопія, Південний Судан під загрозою. Я з великим сумом дивлюся на фото дітей, які страждають від гострого недоїдання", — заявила у відео Пенелопа Крус.

Відтак, у мережі дописувачі обурилися через відео, яке опублікувала іспанська акторка. У коментарях користувачі соцмережі почали пояснювати їй, хто ж винен у тому, що країнам Африки не вистачає провізії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писала про те, що українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари. Співачка з України Злата Огнєвіч підняла тему оплати артистам за участь у благодійних заходах. Зірка обурилася, що за свою роботу зірки не отримують гонорари. Відповідне звернення вона записала в Instagram-stories та пояснила, що мала на увазі. Злата Огнєвіч розповіла, що виконавцям покривають їхні витрати на їжу та організацію виступу. Але, на думку артистки, їх важка праця має оплачуватися, адже знаменитості теж мають за щось жити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

8 листопада 2022, 21:55

Злата Огнєвіч дура одноклітинна та сама бідна. Якщо вона так заявляє що вона бідує то її концерти потрібно ігнорувати. Нехай "посмокче лапу" і поїсть мівіну, а не жирує під час війни. Гидко на дуру дивитися та слухати її. Ганьба.


Новини