Головна Новини Зірки персона Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари

Огнєвіч розповіла, які саме благодійні заходи вона має на увазі

17 жовтня 2022, 19:07
Поділіться публікацією:

Співачка з України Злата Огнєвіч підняла тему оплати артистам за участь у благодійних заходах. Зірка обурилася, що за свою роботу зірки не отримують гонорари. Відповідне звернення вона записала в Instagram-stories та пояснила, що мала на увазі.

Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари

Злата Огнєвіч (фото з відкритих джерел)

Злата Огнєвіч розповіла, що виконавцям покривають їхні витрати на їжу та організацію виступу. Але, на думку артистки, їх важка праця має оплачуватися, адже знаменитості теж мають за щось жити.

"Хтось це має сказати, і нехай це буду я, і в мій бік полетить каміння, хейт і все таке інше. Чому організатори благодійних подій дозволяють собі просити артистів виступати на цих подіях абсолютно безкоштовно, не покривають жодних витрат з боку артиста. Водночас покривають витрати стосовно їжі, звуку, організації.  Як так сталося, що зараз, під час повномасштабного вторгнення, робота і талант, а також нелегка праця артистів знецінилася.  Але артисти – це як? Це розхідний матеріал? Чи хто ми такі для вас?" – заявила Злата.

Співачка уточнила, що має на увазі тільки благодійні заходи – вечірки або тематичні вечори. На її думку, артисти мають виступати для військових безкоштовно й роблять це.

Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари - фото 2
Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари - фото 3
Українська співачка обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари - фото 4

"Я все розумію, є дуже різні концерти. Наприклад, концерти для військових, де виступаємо ми з артистами абсолютно безкоштовно. Але йдеться саме про вечірки, благодійні вечори, посольства. Артисти заробляють своєю нелегкою працею на свій хліб", — сказала Огнєвіч.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Соловйов з істерикою накинувся на Пугачову через її повернення в Росію. Телеведучий Володимир Соловйов, який вирвався на перше місце в умовному рейтингу головних пропагандистів Кремля, не знаходить собі спокою через повернення до Росії співачки Алли Пугачової. Так пропагандист в одній зі своїх передач заявив, що зірка повернулася до Росії, бо в неї гроші закінчилися і тепер треба було б внести ясність щодо війни в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини