Головна Новини Зірки персона People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року
commentss НОВИНИ Всі новини

People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Американське видання визнало актора Патріка Демпсі найсексуальнішим чоловіком року.

8 листопада 2023, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський журнал People оголосив актора Патріка Демпсі найсексуальнішим чоловіком 2023 року. Коли 57-річний актор дізнався про цю новину, то сприйняв її як жарт, однак потім був вдячний за таке визнання.

People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Патрік Демпсі - найсексуальніший чоловік 2023 року. Фото з відкритих джерел

Під час шоу Jimmy Kimmel Live ведучий оголосив, що видання People назвало актора Патріка Демпсі найсексуальнішим чоловіком 2023. Сам актор, який був на шоу у якості гостя розсміявся з такої новини, адже не був впевнений, що це правда.

"Приємно мати визнання, і, безумовно, моє его трохи піднялося, але це дає мені можливість використовувати його для чогось позитивного", — згодом відреагував 57-річний актор.

Патрік Демпсі — американський актор, народжений 13 січня 1966 року. Його найвідоміша роль була у телесеріалі "Анатомія Грей", де Патрік Демпсі виконує роль лікаря нейрохірурга Дерека Шепарда. Поза акторською кар'єрою, він також виступає в автоспорті, беручи участь у змаганнях на автодромі та ралі. Патрік Демпсі очікує, що зможе своїм званням найсексуальнішого чоловіка привернути увагу до "Центру Демпсі, який він відкрив на честь своєї покійної матері для підтримки хворих на рак та їхніх близьких.

Журнал People з 1985 року щорічно оголошує премію "Найсексуальнішого чоловіка з нині живих". Першим переможцем став Мел Гібсон у віці 29 років. Серед нещодавніх переможців були: Майкл Б. Джордан, Кріс Еванс, Ідріс Ельба та інші. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що серед популярних зірок кіно та співаків є багато людей, які насправді використовують сценічне ім'я або псевдонім. Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, та Віна Дізеля.

Також "Коментарі" писали про відомих знаменитостей, які неймовірно сході один на одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини