Головна Новини Зірки шоу бізнес Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля
commentss НОВИНИ Всі новини

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля

Серед популярних зірок кіно та співаків є багато людей, які насправді використовують сценічне ім'я або псевдонім. Однак, як насправді звати цих зірок.

1 листопада 2023, 17:57 comments1659
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Багато відомих людей приховують свою справжню особу під псевдонімами, змінюють прізвища чи імена. Одні хочуть виділитися, інші – сприяти міжнародній кар’єрі, треті навпаки, намагаються сховатися. Портал "Коментарі" підготував добірку, де розповість про справжні імена зірок.

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля

Які справжні імена відомих зірок. Фото з відкритих джерел

Справжнє ім’я Віна Дізеля — Марк Сінклер 

Більшість акторів обирають сценічний псевдонім, коли починають свою кар’єру у кіно, однак Він Дізель змінив своє ім’я ще до того, як став знаменитий. У 17 років Марк Сінклер працював вишибалою в Нью-Йорку. Щоб убезпечити себе та своїх рідних йому потрібна була альтернативна особистість. Що ж означає Він Дізель. Він – це скорочення від прізвища матері — Вінсент, а Дізель – це через жарт серед його друзів, які говорили, що він часто виглядав енергійним, ніби працював на дизелі.

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля - фото 2

Чака Норріса насправді звати Карлос Рей Норріс

При народженні батьки Чака Норріса дали йому ім’я Карлос. Ще до отримання звання культового актора та чемпіона з бойових мистецтв Норріс служив у військово-повітряних сил США. Саме там у віці 18 років він отримав позивний "Чак", який і використовував у кінокар’єрі.

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля - фото 3

Справжнє ім’я Тіни Тернер — Анна Мей Буллок

У дитинстві батьки Анни Буллок розлучились, а згодом дівчина потрапила до бабусі. Після її смерті Анна пішла працювати прибиральницею та не планувала кар’єру співачки. Згодом її надихнув виступ американського співака Айка Тернера. Через деякий час Анна з ним познайомилась та почала співпрацю. Саме Тернер вирішив, що Анна Мей Буллок погане сценічне ім’я та запропонував назватись Тіна Тернер. 

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля - фото 4

Наталі Портман насправді звати Нета-Лі Хершлаг

Нета-Лі Хершлаг народилась в Єрусалимі, Ізраїль, де й отримала своє ім’я. У віці трьох років її сім’я переїхала до США. Спочатку Наталі Портман знімалась під своїм справжнім ім’ям, однак згодом вирішила використовувати псевдонім Портман з міркувань безпеки та конфіденційності. Псевдонім Портман – це дівоче прізвище її бабусі.

Як насправді звати Чака Норріса, Наталі Портман, Тіну Тернер та Віна Дізеля - фото 5

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про знаменитостей, які схожі як дві краплі води один на одного. Усі плутають цих відомих людей.

Також "Коментарі" писали про зірок, які померли від пластичних операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини