Головна Новини Зірки персона Переможниця Євробачення відмовилася підписувати прапор України
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможниця Євробачення відмовилася підписувати прапор України

Лорін трималася осторонь від інших учасників

29 травня 2023, 23:10 comments1492
Поділіться публікацією:

Цьогоріч в  травні відбувся  наймасштабніший конкурс пісні Євробачення.  Представники України — гурт TVORCHI  висловили прохання до  всіх учасників поставити свої підписи на синьо-жовтому  прапорі, щоб пізніше розіграти його під час благодійного аукціону.

Переможниця Євробачення відмовилася підписувати прапор України

Співачка Лорін (фото з відкритих джерел)

І  коли більшість  виконавців  погодились це зробити, то переможниця  Євробачення Лорін — відмовилась.

Як сказала менеджер  гурту TVORCHI Юлія Могилюк, коментуючи цю подію журналістам "Обозревателя", Лорін була єдиною з учасників,  підпису якої  не було на  прапорі України. Вона сказала, що в українців спочатку не було з  нею контакту, бо  виконавиця зі Швеції   трималась  осторонь від  інших.

"Зате свої підписи на прапорах залишили Фінляндія, Італія, Іспанія, Литва, Франція та інші", — додала Юлія  Могилюк.

При цьому, менеджер групи ще  сказала, що єврофани хейтили  нашу країну і групу TVORCHI. Вони написали про те, що Україна здобула перемогу через  війну, тому  українським представникам доводилось  пояснити, чому ми опинились в такій ситуації  і як ми виживаємо.

"На своєму внутрішньому голосуванні, де голосували єврофани кожної країни, вони поставили нас на останнє місце. Це була помста за минулорічну перемогу України, яка, на їхню думку, була незаслуженою", — підсумувала Юлія Могилюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джамала обдурила організаторів ЄвробаченняДжамала спільно з іншими українськими артистами відкривала фінал "Євробачення -2023" у Ліверпулі.  У соціальних мережах вона розповіла про підготовку до шоу та ідею, яку попередньо приховала від організаторів конкурсу.Українська співачка написала, що дуже хотіла підтримати співгромадян, проте боялася, що цю частину виступу приберуть з ефіру. Та, вона все ж наважилася реалізувати задумане. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини