Головна Новини Зірки персона Пережив окупацію: несподівано помер учасник шоу "Голос країни"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пережив окупацію: несподівано помер учасник шоу "Голос країни"

Каверін пережив окупацію Гостомеля, але через рік несподівано його серце зупинилося

20 листопада 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Володимир Каверін, артист,  виконавець  та учасник  одного з  сезонів шоу Голос країни, пішов з життя, йому було  67 років. Про це повідомляє  Олександр Мадей, директор Центрального Палацу культури міста Чернівці.

Пережив окупацію: несподівано помер учасник шоу "Голос країни"

Володимир Каверін (фото з відкритих джерел)

Причину  смерті  Каверіна  не розголошують. При цьому,  сам артист був  в окупації – останнім часом  він  мешкав у Гостомелі, куди переїхав  з  рідних Чернівців. На батьківщині співак  був відомим через  свій вокальний талант, але  пере брався ближче до  Києва, щоб  мати можливість займатись  творчістю.

Така можливість   випала   Каверіну  два роки тому, коли  співак успішно пройшов кастинг для участі в  музичному  шоу Голос країни-11. На сліпому  прослуховуванні   Володимир  виконав пісню групи The Hardkiss — "Журавлі", і  був зарахований  до  команди зіркового тренера Олега Винника.

Під час  вокального бою   він  виступав з піснею свого  керівника "Вовчиця",  але  поступивсь перемогою  акторові Віталію Борисюку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер відомий актор та гуморист із "Каламбуру". Пішов з життя український  актор  та гуморист  Сергій Гладков.  Він  став популярним  завдяки  ролям, зіграним  в таких комедійних шоу, як "Каламбур" та "Село дурнів". 

Про смерть Гладкова повідомив  його колега, актор Вадим Набоков в соціальних мережах. Про причину трагедії нічого не повідомляється. Український гуморист родом з  Харкова. Сергій Гладков  став творцем та автором гумористичної телепередачі "Каламбур". Артист став надзвичайно популярним, зігравши  роль Мужика в шоу "Село дурнів". Серед  інших  популярних персонажів, які створив  Гладков,  пам’ятається глядачам  Невдаха з рубрики "Бар Каламбур", Дранкель  з "Залізного капута" та Місіс Бурпул з "Крутого піке".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини