Головна Новини Зірки персона Періс Хілтон вперше стала мамою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Періс Хілтон вперше стала мамою (ФОТО)

Ще вчора світська левиця Хілтон публікувала ефектні фото з вечірки, а тепер вона - мама

25 січня 2023, 23:45 comments1568
Поділіться публікацією:

41-річна  зірка вже не тільки кохана дружина, але й мама. Радісною звісткою  Періс  поділилась з прихильниками на своїй сторінці  в соціальних мережах. Світська левиця оприлюднила світлину  з ручкою новонародженого, проте стать та ім'я своєї дитини не назвала. 

Періс Хілтон вперше стала мамою (ФОТО)

Періс Хілтон (фото з відкритих джерел)

Як стверджують представники  видання People, зірка  сама  не народжувала  дитину. За неї це зробила  сурогатна матір.  Ще в 2021 році, коли відбулось їх весілля з Картером Реумом,   зірка казала, що мріє бути  мамою, і буде готуватись  до ЕКО. Але її прихильники  подумали, що Хілтон  не найме сурогатну матір, а робитиме ЕКО собі.

В середу, 25 січня, зірка порадувала всіх друзів гарною новиною, що вона вже мама. Хілтон пише з любов’ю,  що тепер  любить свою дитину  "без зайвих слів".

"Я завжди мріяла бути мамою, і я така щаслива, що ми з Картером знайшли один одного. Ми так раді створювати нашу сім'ю разом, і наші серця розриваються від любові до нашого малюка", — так коментує цю гарну родинну звістку зірка для видання  People.

В цей день фанати зірки в захваті. Бо  день тому Періс оприлюднила  фото із ді-джей сета, що  вона провела  в одному з Hilton Hotels – готелі, з мережі  родини.  Тепер зірка вже  мама, тому демонструє всім, що вона зовсім інша -  ніжна  і "домашня".

Періс Хілтон вперше стала мамою (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що список від Періс Хілтон: які подарунки зірка захотіла на весілля. Знаменитість навіть підготувала список подарунків, які хоче отримати від гостей. Американська зірка побажала, наприклад, тацю від французької компанії Christofle, вартістю 985 доларів (26 тис. гривень), рамку зі срібла від італійського бренду Buccellatti за 3200 доларів (близько 85 тис. гривень), а ще кришталевий свічник від марки Baccarat за 129 тис. гривень і багато іншого. В цілому вартість подарунків становить понад 60 тисяч доларів (понад 1,5 млн гривень). Періс Хілтон охоче ділиться деталями весілля, недавно вона сказала, що за три дні свята планує змінити 10 суконь.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини