Головна Новини Зірки персона Список від Періс Хілтон: які подарунки зірка хоче на весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Список від Періс Хілтон: які подарунки зірка хоче на весілля

Світська левиця Періс Хілтон підготувала список подарунків, які хоче отримає на весілля від своїх гостей

25 жовтня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

40-річна світська левиця Періс Хілтон активно готується до весілля, яке має відбутися в наступному місяці. Знаменитість навіть підготувала список подарунків, які хоче отримати від гостей.

Список від Періс Хілтон: які подарунки зірка хоче на весілля

Періс Хілтон / Фото: Getty Images

Американська зірка побажала, наприклад, тацю від французької компанії Christofle, вартістю 985 доларів (26 тис. гривень), рамку зі срібла від італійського бренду Buccellatti за 3200 доларів (близько 85 тис. гривень), а ще кришталевий свічник від марки Baccarat за 129 тис. гривень і багато іншого. В цілому вартість подарунків становить понад 60 тисяч доларів (понад 1,5 млн гривень).

Періс Хілтон охоче ділиться деталями весілля, недавно вона сказала, що за три дні свята планує змінити 10 суконь.

Нагадаємо, що пропозицію руки та серця світська левиця Періс Хілтон отримала від свого коханого Картера Реума в лютому поточного року. І попри те, що вони зустрічалися до заручин кілька місяців, це не завадило їм перейти на новий рівень стосунків. Наречений подарував зірці обручку з діамантом за два мільйони доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Періс Хілтон хоче, щоб її весілля стало найрозкішнішим в Голлівуді, тому не збирається економити на заході. Підготовку до розкішного свята вона хоче показати у своєму випуску реаліті-шоу Paris in Love.

Читайте також, що 22-річна Мідоу Рейн Уокер — єдина дочка відомого актора, зірки "Форсажа" Пола Уокера, який трагічно загинув у 2013 році, зв'язала себе узами шлюбу. Цією радісною подією починаюча модель поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши кілька фотографій і відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини