Головна Новини Зірки персона Підтримував Україну та сидів в укриттях: популярний репер втік до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримував Україну та сидів в укриттях: популярний репер втік до Росії

Репер Jah Khalib до повномасштабної війни жив у Києві і навіть сидів в укриттях у лютому 2022 року

18 квітня 2023, 22:30 comments2273
Поділіться публікацією:

Репер Jah Khalib, який  родом з Казахстану, з 2019 року  мешкав в українській столиці. Бахтіяр Мамедов  почав  будувати  кар'єру в Україні, але  потім виїхав до РФ, пише "УНІАН".

Підтримував Україну та сидів в укриттях: популярний репер втік до Росії

Репер Jah Khalib (фото з відкритих джерел)

Ще в перші дні повномасштабного російського  вторгнення РФ в Україну Jah Khalib був у Києві. Він казав, що переховувався в укриттях і захопився незламністю українців. Але співак  не наваживсь  назвати Росію країною-агресоркою і виступити проти режиму Кремля.

Зараз репер виступає  з концертами  в російських містах і  нічого не каже про війну в Україні. 23 квітня Jah Khalib запланував  виступити в Москві, далі на черзі  Петербург. Але "мовчуна"  приймають там не гостинно. 

Підтримував Україну та сидів в укриттях: популярний репер втік до Росії - фото 2

Як  розповіли російські Telegram-канали, кремлівський пропагандист   Акім Апачев звернувся до Мінкульту РФ, щоб скасувати  виступи Jah Khalib.  До співака є підозра  в тому, що він підтримує  ЗСУ.

"Звернення музиканта прийшло днями. У ньому "російський хуліган" заявив, що не розуміє, чому 23 квітня в Crocus City Hall планується ліричний концерт Алма-атинського виконавця Бахтіяра Мамедова. Треки "Медіна" і "Лейла", може, комусь і подобаються, але підтримка Бахою  української армії — це край", — пишуть в Telegram-каналах.

В  Росії  незадоволені тим, що репер  покращуватиме свій матеріальний стан  за рахунок їх  глядачів. Апачев  каже, що Jah Khalib ніби  може фінансувати ЗСУ. Так, репер, що зрадив Україну, зараз  зіштовхнувсь  з тою обставиною, що йому  тепер не раді і в Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український співак заявив, що повертається до Росії з концертами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини