Головна Новини Зірки персона Відомий український співак заявив, що повертається до Росії з концертами
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український співак заявив, що повертається до Росії з концертами

Соліст груп "Токіо" і "Мачете" вирішив перейти на бік зла

12 квітня 2023, 22:20 comments3546
Поділіться публікацією:

Виконавець з України Ярослав Малий, що відомий, як соліст груп "Токіо" і "Мачете", збирається в  РФ, не усвідомлюючи про той факт, що понад рік  тому вона почала військове вторгнення на його  батьківщину.

Відомий український співак заявив, що повертається до Росії з концертами

Ярослав Малий (фото з відкритих джерел)

Зокрема, співак збирається  виступати  в Санкт-Петербурзі, Москві, Астані та Алматі. В соціальних мережах  Малий пише, що саме так  ніби хоче  збудувати храм єдності, любові, чистоти і добра. 

"Нам з дитинства кажуть, що цей світ такий, який він є. Ми маленькі люди і не можемо його змінити. Що ненависть, страх, злість – це нормально. Це не так, все в наших силах. Ми будівельники Всесвіту і творці. Нам час прокидатися. Ми потрібні один одному. Це єдина причина, чому ми це робимо", – стверджує  виконавець.

При цьому,   під повідомленнями соліста  чи не щодня оприлюднюють критичні коментарі  українці,  але він  їх видаляє. Тепер там тільки хвалебні відгуки, які залишають переважно  жителі  країни-агресорки.

Виконавець  родом з Кривого  Рогу,  але робити  кар'єру прийняв рішення  в РФ. Був момент, коли в 2015 році  співак приїхав  в Україну  і  записав тут музичний альбом, де розповідав про війну в своїй країні. Але, вже  в 2019 році Малий знову  почав співати в РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український продюсер, будинок якого повністю спалили окупанти під час наступу, поїхав до Росії. Продюсер  з України Юрій Фальоса, особняк якого ще весною 2022 року  до  самих руїн знищили  загарбники, виїхав до держави-агресорки РФ. Цей факт  повідомила під час програми ЖВЛ  колишня дружина Фальоси Маша Гойя.  Як вона  стверджує, час від часу спілкується з колишнім чоловіком. До Росії  він виїхав  після тої обставини, коли під час російського  ракетного обстрілу був знищений  котедж знаменитості. Зараз  Фальоса мешкає з матір’ю  в  місті Йошкар-Ола у РФ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

13 квітня 2023, 06:07

ну, в Амстердамі чи Сан-Паулу йому стадіон точно не зібрати, то й співає для кого вміє, як і інші "соловїні"..


Новини