Головна Новини Зірки персона Пише пісню про Путіна: Вайкуле зробила нову заяву про фаната Кремля і друга Пугачової
commentss НОВИНИ Всі новини

Пише пісню про Путіна: Вайкуле зробила нову заяву про фаната Кремля і друга Пугачової

Співачка висловилася про поведінку російського поета-пісняра Іллі Рєзника

13 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Лайма Вайкуле  негативно висловилась про  ще одного прихильника Путіна  Іллю Рєзника. Поет-пісняр говорить, що він  друг  Примадонни, але зараз  вихваляє  загарбників. Крім цього, недавно цей поет  витворив пісню про господаря Кремля.

Пише пісню про Путіна: Вайкуле зробила нову заяву про фаната Кремля і друга Пугачової

Ілля Резнік (фото з відкритих джерел)

"Більше нема про що писати, звичайно. Ілля свого часу дуже багато зробив, для мене і для себе, це було і йому, і мені вигідно", — сказала  Лайма під час ефіру на YouTube-каналі  "І грянув Грем".

Вона сказала, що в колишні часи  російський пісняр  допоміг їй стати зіркою. Він  творив для неї пісні,  всіляко  просував їх  у випусках  радіо. Але, незважаючи на його заслуги, Вайкуле  назвала цю людину  "відкритим підлабузником".

Як стверджує  зірка, вона  дитиною  знала, що не  потрібно намагатись вислужитись перед владою.  Те, що  тепер  чинить Ілля  Рєзник, виглядає дуже огидно, дотримується думки співачка.

"Але всі, хто сьогодні займається ось цим.. Не знаю, огидно. Навіть в дитячому садку я знала, що не можна бути підлабузником. Я це знала. А сьогодні, дорослій людині пісні писати про Путіна... Ну я не знаю. Мені здається, це занадто... Негарно, бути таким підлабузником, відкритим. Це занадто", — підсумувала  Вайкуле.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни. Відомий  поет з Росії  Ілля Рєзнік, що написав для  Пугачової 71 пісню і вважавсь   одним із  кращих її друзів,  зараз розповів  про спільну творчу діяльність  із зірковою  співачкою.  В день  свого ювілею   митець роздавав  інтерв'ю російським ЗМІ і  повідомив, що зараз  в його життєвих буднях немає Алли Пугачової.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини