Головна Новини Зірки персона Після 50 років шлюбу більше не разом: Ніна Матвієнко зробила тяжке зізнання
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 50 років шлюбу більше не разом: Ніна Матвієнко зробила тяжке зізнання

Ніна Матвієнко вирішила жити окремо

2 листопада 2021, 10:10 comments1155
Поділіться публікацією:

Народна артистка України Ніна Матвієнко зізналася, що її шлюбу з чоловіком Петром Гончаром настав кінець. Подружжя більше не живе разом після 50 років подружнього життя. Як повідомляє видання "Коментарі", своїм зізнанням співачка поділилася в інтерв'ю програмі "Позаочі".

Після 50 років шлюбу більше не разом: Ніна Матвієнко зробила тяжке зізнання

Ніна Матвієнко и Петро Гончар. Фото: INSTAGRAM Тоні Матвієнко

Петро Гончар, син українського фольклориста та етнографа Івана Гончара, разом із Ніною Матвієнко з 1971 року. Ніна Матвієнко зізналася, що саме вона запропонувала Петру Гончару переїхати, бо бути разом стало просто нестерпно. Гончар оселився за 60 км від столиці на їхній спільній дачі.

За словами Ніни Матвієнко, вона звернулася до чоловіка з проханням розлучитися по мирному та жити окремо. При цьому, під час розмови ніхто не скандалив, ніхто не виставляв претензії. Після стільки років подружнього життя не залишилося ніякого теплого розуміння, ніякої спорідненості душ.

Матвієнко зауважила, що зараз її не дуже хвилює, що Гончар міг сказати, що це саме він її покинув, бо на душі вже повна апатія, адже непросто довелося жити разом. За словами співачки, весь час їй довелося тягнути сім'ю, тому що на ті кошти, які отримував Петро Гончар неможливо було жити, але вона ніколи не докоряла дружині за те, що він заробляє мало і цих грошей недостатньо, намагалася домагатися всього сама.

До того ж Ніна Матвієнко згадала, що їй довелося також заплющувати очі на зради чоловіка, все заради того, щоб зберегти сім'ю. Тепер немає ніякого сенсу і далі жити разом, роблячи видимість щасливої сім'ї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ніна Матвієнко поділилася секретом довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини