Головна Новини Зірки персона Після гастролей в Україну не повернулися троє відомих артистів: що відомо про їх втечу
commentss НОВИНИ Всі новини

Після гастролей в Україну не повернулися троє відомих артистів: що відомо про їх втечу

У Львівській опері проводять службове розслідування

29 лютого 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

В Україну разом з усім колективом після гастролей у Фінляндії не повернулися троє артистів Львівської опери. Йдеться про провідного соліста балету Андрія Михаліха, солістку балету Юлію Михаліху, а також артиста балету Богдана Ключника. Про це пише Zaxid.net.

Після гастролей в Україну не повернулися троє відомих артистів: що відомо про їх втечу

Андрій Михаліха, Юлія Михаліха, Богдан Ключник (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що усі вони повідомили колегам про своє рішення та попрощалися з ними віртуально. На цей час на сторінках артистів у соцмережах інформації про їхнє рішення немає.

Відомо, що з 8 до 22 лютого, балетна трупа Львівської опери виступала в Естонії та Фінляндії з виставою "Дон Кіхот" Людвіга Мінкуса. 1 березня ця вистава запланована у Львові, але серед її учасників немає трьох солістів.

Наразі їх імена зникли з офіційного сайту Львівської опери. Там, де була інформація про них разом з фото тепер видає помилку "404 Сторінка не існує або була видалена!"

Натомість у театрі вже проводять службове розслідування, та згодом обіцяють ЗМІ прокоментувати ситуацію, що склалась.

Андрій Михаліха був провідним артистом, адже був задіяний у багатьох виставах театру. У його репертуарі понад 20 провідних партій. Зокрема у відновленому балеті "Даремна обережність" він виступав у ролі Марцеліни. У балеті "Дон Кіхот" він танцював партію Еспадо. Зараз на сторінці балету його прізвища серед виконавців немає. Так само як і прізвищ Юлії Михаліхи та Богдана Ключника.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один український телеведучий втік до Росії. Знаний ведучий з України  Вадим Абрамов, який  став впізнаваним після проекту "Ревізор", виїхав до РФ. Як з’ясували, ще до 2016 року він проживав  і  будував кар’єру  в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 березня 2024, 21:08

Могу за них только порадоваться. Пусть живут в нормальной стране и пусть у них все сложится наилучшим образом. А зе и компании рекомендую задуматься, если еще есть чем: когда люди бегут из страны любым способом, бросая все, как крысы с тонущего корабля, то это очень нехороший признак, не так ли? Может, надо что-то исправить?

Залужний

1 березня 2024, 06:23

Щастя і довгих років життя цим людям, що знайшли в собі сили втекти з УНДР.


Новини