Головна Новини Зірки персона Розважає росіян під час війни: ще один український телеведучий втік до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Розважає росіян під час війни: ще один український телеведучий втік до Росії

Вадим Абрамов продовжує розважати росіян під час війни

19 лютого 2024, 22:50 comments14964
Поділіться публікацією:

Знаний ведучий з України  Вадим Абрамов, який  став впізнаваним після проекту "Ревізор", виїхав до РФ. Як з’ясували, ще до 2016 року він проживав  і  будував кар’єру  в Україні, але пізніше  виїхав з країни,  пояснивши, що  переїжджає  в інше місце. Куди саме  поїхав  Абрамов – не було інформації.

Розважає росіян під час війни: ще один український телеведучий втік до Росії

Вадим Абрамов (фото з відкритих джерел)

Натомість  його співведуча Анна Жижа  пояснювала, що   колишній колега  працює за кордоном в різних проектах в якості редактора.

Але вже в 2022 році  з’ясували, що  колишній українець  мешкає  в РФ.  Тоді він вже  мав роботу  на одному з розважальних  російських каналів   "П'ятниця!"

В 2023 році, не звертаючи увагу  на повномасштабну війну в рідній  країні, Абрамов залишився працювати в Росії. Він  тепер ведучий проекту "Чотири дачі". Готуючи це шоу,   телеведучий  їздить по дачах мешканців РФ  і інспектує їх. 

Яка  позиція  Вадима Абрамова  про  вторгнення РФ  на його батьківщину — невідомо. Виявляється, його соціальні мережі закриті, тому дізнатись, що він про це  думає, не має  можливості.

При цьому, в інформаційному просторі  виходець з України теж не виступив, засуджуючи  злочинний  режим Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що режисерка з України втекла до Росії. Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі") на початку повномасштабної війни в Україні просувала в соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою", та у військовій агресії країни-окупанта цілком звинувачувала Україну. 

Проте до недавніх пір Байрак залишалася в Одесі — справно ходила в бомбосховище, з ностальгією згадуючи СРСР, і звинувачуючи український уряд. Нещодавно вона закрила сторінки в соціальних мережах від користувачів з України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

20 лютого 2024, 17:53

Ну и пусть себе живет где ему нравится. В чем проблема? Человеку хочется жить нормальной жизнью здесь и сейчас, а не когда-нибудь потом может быть.


Новини