Головна Новини Зірки персона Після одужання від COVID-19 померла відома актриса
commentss НОВИНИ Всі новини

Після одужання від COVID-19 померла відома актриса

Точна причина смерті залишається невідомою

5 січня 2021, 08:45 comments2473
Поділіться публікацією:

Відома на весь світ британська актриса Барбара Шеллі померла після виписки з лікарні, в якій вона лежала з коронавірусом. Її серце перестало битися на 88 році життя. Про трагічну подію повідомив агент знаменитості Томас Боуінгтон.

Після одужання від COVID-19 померла відома актриса

Померла актриса Барбара Шеллі - фото з відкритих джерел

За словами джерела, причиною смерті актриси став не COVID-19, оскільки вона вилікувалася від нього в лікарні. Деякий час назад зірка фільмів жахів прийшла в медустанову, щоб перевірити м'язи, та в цьому процесі вона заразилася коронавірусом. Після виявлення хвороби жінка провела в лікарні 2 тижні. Через деякий час після виписки її не стало. Точна причина смерті знаменитості невідома. Однак агент загиблої зірки впевнений, що у свідоцтві про її смерть причиною загибелі назвуть саме коронавірус.

За життя Барбара Шеллі   відіграла різні ролі більш ніж в 100 фільмах і серіалах. Однак світу вона більше запам'яталася як зірка фільмів жахів. Лондонська компанія Hammer Horror Productions дала їй ролі в таких картинах як "Дракула, принц темряви", "Село проклятих", "Божевільний чернець" і т.д.

Крім того, Шеллі з'являлася в таких серіалах як "Доктор Хто", "Планета вогню", "Принц-регент", "Зрадник", "Духи доказів" і багатьох інших. Завдяки своїй талановитій грі на різних ролях в хоррор-фільмах жінка стала головною зіркою компанії Hammer Horror Productions.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що у Львові помер чоловік, якому була проведена успішна операція з пересадки серця, а також про смерть відомої голлівудської актриси, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини