Головна Новини Зірки персона Починає лікуватися: співачці з України "зірвало дах" через дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Починає лікуватися: співачці з України "зірвало дах" через дітей

Тодоренко вже записалася на прийом до фахівця

8 жовтня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

 Колишня українська ведуча, а нині прихильниця російської пропаганди Регіна Тодоренко, яка проживає у РФ і не висловлюється про війну в Україні, разом зі своїм чоловіком-путіністом Владом Топаловим виховує двох синів — Михайла та Мирослава. В одному з інтерв'ю вона розповіла про свої переживання за дітей.

Починає лікуватися: співачці з України "зірвало дах" через дітей

Регіна Тодоренко (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють російські ЗМІ, Тодоренко перебуває у стані паніки через питання виховання синів.

"Як же важко віддавати дітей у дитячий садок. По-перше, я тривожна мати. Хтось здивується, але мені дуже складно делегувати турботу про дитину комусь іншому. І йдеться не тільки про вихователів у садку. Мені і з нянями важко. Спочатку я просто сиділа, як квочка, і стежила за кожним рухом няні, за кожним її поглядом. По-друге, у Влада був дуже травматичний досвід: проведене дитинство в Англії далеко від близьких. Він дуже складно переживав будь-яку дистанцію з батьками, і досі йому це вкрай важко дається із синами", — поділилася ведуча.

Тодоренко також зізналася, що через власний стан планує звернутися до фахівця.

"Усе це, звісно ж, передається нашим дітям, і ми не можемо спокійно віддати їх до дитячого садка або до якоїсь школи. Нам складно. Відповідно, складно і дітям. І сьогодні день, коли Мішанька знову пішов у дитячий садок... Це вже третя спроба. Завтра в мене сесія з психологом щодо моєї тривожності, гіперконтролю і сепарації. Мабуть, треба підлікувати мені нерви", — підсумувала вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка має проблеми з алкоголем, екстремально схудла.  Російська співачка Максим, яка раніше скасувала кілька концертів через проблеми з алкоголем, викликала занепокоєння серед своїх шанувальників через різкі зміни у зовнішності. Пропагандистські ЗМІ повідомляють, що під час медичного обстеження стало очевидно, що співачка сильно схудла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини