Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка перебуває в Росії: блогер заявив, що знайшов докази (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка перебуває в Росії: блогер заявив, що знайшов докази (ФОТО)

Виявилось, інформація про перебування Мейхер лежить на поверхні

7 серпня 2023, 22:50 comments1830
Поділіться публікацією:








Виконавиця з України  Надія Мейхер  зараз знаходиться в РФ. В мережах  оприлюднили докази цього факту.

Відома українська співачка перебуває в Росії: блогер заявив, що знайшов докази (ФОТО)

Надія Мейхер (фото з відкритих джерел)

Виявляється, що знайомлячись зі сторінкою  будь-кого  в мережі  Instagram, у  розділі "Інформація про обліковий запис" можна  з'ясувати, де перебуває або де був найближчим часом   власник  сторінки. З’ясував це  блогер  Богдан Беспалов на власному YouTube-каналі.

Якщо вірити цій публічній інформації,  українська зірка  можливо  знаходиться  в Росії, чи  побувала там зовсім недавно.  Адже чоловік  Мейхер  – бізнесмен з РФ Михайло Уржумцев. Разом з чоловіком Надія  займається  вихованням двох спільних доньок. 

Відома українська співачка перебуває в Росії: блогер заявив, що знайшов докази (ФОТО) - фото 2

 Колишня українка  не  дає інформації, де  тепер знаходиться. 5 серпня  Надія Мейхер давала концерти в Болгарії, перед цим перебувала  на території Німеччині та в Італії

При цьому, зірка після початку війни  заявила, що спілкується лише   українською мовою та казала про злочини загарбників та  свої плани щодо реалізації благодійних ініціатив. Потім Мейхер   на кілька місяців пропала із соціальної мережі,  повернулась  весною, презентувавши там свій власний  бренд.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Мейхер "з кінцями" поїхала з країни та "замовчала" про війну. Виконавиця з України Надія Мейхер, що вже давненько "зникла з радарів" та нічого не пише на  власній  сторінці  в соцмережах, покинула  Україну. Як розповів  блогер Богдан Беспалов, екс-учасниця групи "ВІА Гра" виїхала вже "з кінцями". 

Мейхер  "замовчала" про повномасштабне  військове вторгнення  РФ в  Україну ще літом. В той час  співачка  оприлюднила своє  останнє  повідомлення   в соціальних мережах.  Текст з думками співачки  про внутрішні зміни. Далі не було ніякої інформації. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини