Головна Новини Зірки персона Поліцейські затримали переслідувача Злати Огневич, який погрожував її вбити
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейські затримали переслідувача Злати Огневич, який погрожував її вбити

Підозрюваний переслідував Злату Огневич та її родину протягом більше ніж трьох років

25 січня 2022, 17:21
Поділіться публікацією:

Печерському управлінню поліції за допомогою підтримки спецпризначенців КОРДу вдалося затримати 40-річного Вадима Лебедя, якому висунули підозру в переслідуванні співачки Злати Огневич та її родини протягом більше ніж трьох років. Про це повідомляє Вечірній Київ.

Поліцейські затримали переслідувача Злати Огневич, який погрожував її вбити

Злата Огневич - фото з відкритих джерел

Громадянину міста Христинівка в Черкаській області, який на це момент проживає в Києві, оголосили підозру за статтею "Погроза вбивством". Чоловіку загрожує арешт до шести місяців або до двох років обмеження волі. Підозрюваний понад три роки погрожував Златі Огневич вбивством, переслідуючи її та надсилаючи співачці повідомлення з погрозами в соціальних мережах.

Чоловік нещодавно переслідував Злату Огневич на своєму автомобілі, коли співачка їхала в таксі. Відео з цією неприємною зустріччю зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram і надала поліції, написавши на чоловіка заяву.

На відео до авто співачки під'їжджає машина, із якої чоловік починає кричати в бік Злати погрози.

"Якщо я ще раз побачу тебе по телевізору, я тебе завалю або твого батька, зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудовисько, дурницями займаєшся", — вигукує на відео водій авто.

Сьогодні, 25 січня, Злата Гоневич висловила вдячність поліції Печерського району за оперативне реагування на ситуацію. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Злата Огневич показала, як стильно одягатися влітку. На знімках Огневич позує в білих джинсах із завищеною талією, кроп-топі з V-подібним вирізом кольору насиченої фуксії. Образ вона доповнила золотистим ременем-ланцюжком на штанях, довгими сережками, білими босоніжками на каблуках, а на одному фото накинула на плечі джинсову куртку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини