Головна Новини Зірки персона Помер актор фільму "Супермен-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор фільму "Супермен-2"

Актора не стало у віці 55 років

30 грудня 2020, 10:54
Поділіться публікацією:

Сьогодні стало відомо про смерть популярного британського актора Маркуса Д'Аміко. Чоловік помер від пневмонії у віці 55 років.

Помер актор фільму "Супермен-2"

ФОТО: З відкритих джерел

Актор отримав популярність завдяки ролям у фільмах "Суцільнометалева оболонка", який номінувався на Оскар, і в одному з найбільш популярних супергеройських фільмів "Супермен-2".

Головною роллю в акторській кар'єрі Маркуса Д'Аміко став персонаж Майкл Толівер на прізвисько Миша з міні-серіалу "Міські історії" 1993 року. Шоу було поставлено за романами Армістеда Мопіна про колоритних персонажів ЛГБТ-спільноти Сан-Франциско і стало одним з перших популярних телепроектів про гей-культуру.

Він також з'являвся і в інших популярних фільмах і серіалах, як "Аліеніст", "Дживс і Вустер", "Довгий вихідний", "Сімейна справа" та інших.

Актор помер у власному будинку в Англії ще 16 грудня, однак, преса дізналася про подію тільки 29 числа. Засобам масової інформації повідомила сестра актора Мелісса.

Раніше, стало відомо про смерть популярного радянського співака, виконавця знаменитих хітів Володимира Єфименка. Музиканта не стало на 68-му році життя. З 1977-го року Єфименко виступав у золотому складі вокально-інструментального ансамблю "Лийся, пісня", а його знамениті пісні "Обручка", "Прощавай", "Де ж ти була", "Ось побачиш" знає напам'ять практично все СНД.

Також вчора суспільство потрясла звістка про смерть найбільш відомого модельєра минулого століття П'єра Кардена. Дизайнер помер у віці 98 років.

Раніше видання "Коментарі" розповідало про знаменитостей, чиє серце зупинилося від наслідків коронавірусного захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини