Головна Новини Зірки персона Помер актор серіалу "Друзі": яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор серіалу "Друзі": яка причина

Чоловік мав онкологічне захворювання

25 жовтня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

В США помер 59-річний актор відомого ситкому "Друзі". Про це повідомляє ВВС.
Джеймс Майкл Тайлер виконував роль персонажа з кав'ярні Гюнтера, що був закоханий в персонажа Рейчел. В ситкомі актор зіграв в понад 100 епізодах та став популярним.

Помер актор серіалу "Друзі": яка причина

Актор Джеймс Майкл Тайлер, фото Getty Images

Чоловік помер 24 жовтня в Лос-Анджелесі. Дружина Тайлера Дженніфер Карно стала вдовою. Чи мала пара дітей не повідомляється. Крім ситкому актор зіграв ще ролі в дев'яти фільмах та серіалах.

Тайлер хворів на онкологічне захворювання, три роки тому в нього лікарі виявили рак простати, метастази пішли в кістки. Актор агітував інших чоловіків проходити обстеження та лікуватися вчасно. У 2021 році актор продекламував вірш Стівена Калініча "Якби ви знали" для акції від Фонду боротьби з раком простати.

Тайлер продовжував працювати останні роки життя. Актор зіграв ролі в двох короткометражних фільмах — "Жест і Слово" та "Обробка", які отримали почесні нагороди на кінофестивалях.

Актор назвав зйомки в "Друзях" — найкращим періодом в житті та виступив в спеціальному випуску "Друзів" через Zoom.

"Чесно кажучи, це були найпам’ятніші 10 років у моєму житті. Я не міг уявити собі кращого досвіду. Всі ці хлопці були фантастичними, і з ними просто приємно працювати. Це було дуже, дуже особливо", — додав Джеймс.

Як повідомляв портал "Коментарі", померла акторка, що знімалась в "Службовому романі". Відомо, що жінка хворіла на COVID-19, тому ускладнення від вірусу могли стати фатальними для літньої жінки. Купина лежала в реанімації останніми днями через тяжку стадію перебігу хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини