Головна Новини Зірки персона Померла акторка, що знімалась в "Службовому романі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла акторка, що знімалась в "Службовому романі"

Людмила померла раптово та неочікувано

12 жовтня 2021, 11:50 comments2098
Поділіться публікацією:

Відома актриса, що знімалася в радянських фільмах, зокрема й в "Службовому романі", померла 8 жовтня. В цій ліричній трагікомедії славнозвісного режисера Ельдара Рязанова Людмила Купина зіграла другорядну роль працівниці управління статистики. Про це повідомляє УНІАН.

Померла акторка, що знімалась в "Службовому романі"

Радянська актриса хворіла коронавірусів, фото з відкритих джерел

Однак жінка грала й головні ролі, вона виконала роль Василини в фільмі "Трембіта". Також вона знялася в фільмах: "Вічний поклик", "Крик тиші", "Людина на полустанку", "Я тебе ніколи не забуду", "Вам що, наша влада не подобається ?!", "Позика на шлюб" та інших. За 20 років вона зіграла більше 20 ролей в різних кінострічках радянських режисерів.

Людмилі Купиній було 77 років, причину смерті не повідомляють. Усі охочі можуть прийти й попрощатися з актрисою. Відомо, що жінка хворіла на COVID-19, тому ускладнення від вірусу могли стати фатальними для літньої жінки. Купина лежала в реанімації останніми днями через тяжку стадію перебігу хвороби.

Про особисте життя актриси мало що відомо. Про смерть жінки розповіла її рідна сестра Тетяна Сидоренко. Раніше літня актриса жила часом в Росії, часом в Болгарії й на здоров'я не скаржилася, поки не підхопила коронавірус. За словами родички, Людмила померла раптово та неочікувано.

Як повідомляв портал "Коментарі", ведучу програми "Давай одружимося" госпіталізували в лікарню. Зірка знаходиться на лікуванні в Московському медичному закладі на Комунарці. Комп’ютерна томографія і зданий тест підтвердили в неї коронавірусну хворобу. В 62-річної зірки російського телебачення виявили запалення і активізувався процес початкового ушкодження нирок.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини