Головна Новини Зірки персона Помер актор з легендарного серіалу «Твін Пікс»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор з легендарного серіалу «Твін Пікс»

Помер американський актор Уолтер Олкевіч, який зіграв у серіалі «Твін Пікс»

8 квітня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

На 73-му році життя перестало битися серце американського актора Уолтера Олкевіча, який запам'ятався глядачам роллю злочинця Жана Рено в драматичному серіалі Девіда Лінча "Твін Пікс".

Помер актор з легендарного серіалу «Твін Пікс»

Уолтер Олкевіч (Фото: Twin Peaks Productions Inc)

Трагічну новину повідомив його син Зак Олкевіч. За даними інсайдера, актор помер у власному будинку в Лос-Анджелесі, але причину його смерті не називають. Відомо лише, що в Уолтера в останні 20 років були проблеми зі здоров'ям і він переніс кілька операцій на коліні. Через це, він був змушений зробити перерву в акторській кар'єрі.

Відзначимо, що зірка "Твін Пікса" вперше з'явився на екрані в 1979 році, зігравши невелику роль в художньому фільмі режисера Стівена Спілберга "Тисяча дев'ятсот сорок перший". Згодом Олкевіч став з'являтися в епізодах відомих телевізійних шоу. Популярність він отримав завдяки американському телесеріалу "Грейс у вогні", в якому знімався з 1993 по 1996 роки. Пізніше він знявся в серіалах "Профайлер", "Надія Чикаго", "Швидка допомога", а після отримав роль в драматичному серіалі "Твін Пікс", де зіграв злочинця-бармена.

Також Уолтер Олкевіч знявся у фільмах "Велика картина", "Вбивця з минулого", "Клієнт" і інших.

Нагадаємо, через ракову пухлину, яка розташувалася в мозку, помер британець Пол Ріттер, відомий українському глядачеві за роллю вченого Дятлова з серіалу "Чорнобиль". На початку березня актору виповнилося 55 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 88 році життя зупинилося серце голлівудського актора, дворазового лауреата премії "Золотий Глобус", номінанта на "Оскар" Джорджа Сігала. Чоловік помер через ускладнення, викликаних шунтуванням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини