Головна Новини Зірки персона Помер голлівудський актор Джордж Сігал
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер голлівудський актор Джордж Сігал

Артиста не стало у 87 років

24 березня 2021, 08:38 comments1943
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть популярного голлівудського актора, дворазового лауреата премії "Золотий Глобус", номінанта на "Оскар" Джорджа Сігала. Серце зірки зупинилося на 88 році життя, передає "Корреспондент.net".

Помер голлівудський актор Джордж Сігал

Джордж Сігал - фото з відкритих джерел

Трагічну звістку вчора, 23 березня, повідомила дружина актора Соня Сігал. Вона розповіла, що її чоловік помер через ускладнення, викликані шунтуванням.

Джерело повідомляє, що за свою блискучу акторську кар'єру Сігал зіграв близько сотні ролей. Найбільш відомі фільми, в яких з'являвся актор — "Кабельник", "Хто боїться Вірджинії Вульф?", А також серіали "Американський папаша", "Голдберги".

Відомо, що Джордж Сігал був номінантом престижних премій "Оскар" і BAFTA, а також отримав "Золотий глобус" за роль у романтичній комедії "З шиком" (1973), перемігши в номінації "Кращий актор".

Джордж Сігал народився в 1934 році в Нью-Йорку в сім'ї євреїв російського походження. Його дебют в якості актора відбувся на сцені театру, а в 1961 році він підписав контракт з кінокомпанією "Columbia Pictures", з'явившись в декількох кінострічках початку десятиліття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського актора Миколи Сморчкова. Життя артиста обірвалося в 91 рік через наслідки коронавірусного захворювання. За час своєї блискучої акторської кар'єри, Микола Зморшків зіграв близько двох сотень ролей. Найбільшу популярність артисту принесли ролі в радянських фільмах "Сільський лікар" і "Летять журавлі".

Також напередодні помер популярний український актор і режисер Іван Марченко. Життя артиста обірвалося у віці 44 років. Артист тривалий час боровся з онкологічним захворюванням





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини