Головна Новини Зірки персона Помер барабанщик легендарного гурту Roxette
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер барабанщик легендарного гурту Roxette

Що стало причиною смерті барабанщика - поки не йдеться

21 грудня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

На 61-му році життя перестало битися серце Пелле Алсінга — барабанщика легендарної шведської рок-групи Roxette. Цю сумну новину повідомили на офіційному акаунті групи в соціальній мережі Twitter.

Помер барабанщик легендарного гурту Roxette

Помер барабанщик Roxette / Фото: dailyroxette

"З сумом повідомляю вам, що наш улюблений Пелле Алсінг помер. Він був не тільки дивним і винахідливим барабанщиком, який допомагав нам створювати звук Roxette з першого дня, але також був кращим другом, доброю і щедрою людиною з великим серцем", — йдеться в повідомленні.

Але про причини смерті барабанщика, представники групи, поки не повідомляють.

Шанувальники групи відреагували на смерть одного з учасників і висловили співчуття його сім'ї, а також колегам. "Це жахливо, мої щирі співчуття всім, хто його знав. Велика родина Roxette сумує, нехай спочине він з миром, тепер у Марі є друг на зірках","Мої найглибші співчуття його родині та друзям","Це неймовірно сумно. Він був таким класним хлопцем і приголомшливим барабанщиком", — написали фоловери.

Відомо, що Пелле Алсінг виступав з групою Roxette з 1986 року, за свою 30-річну кар'єру група дала понад 500 концертів і продала 75 млн копій своїх альбомів. Пік популярності Roxette припав на середину 1990-х років.

Нагадаємо, в грудні 2019 року на 62-му році життя померла солістка групи Roxette Марі Фредрікссон. Причиною смерті став рак головного мозку, який у співачки діагностували ще у 2002 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що радянський актор і каскадер Олександр Массарський помер у віці 93 років від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини