Головна Новини Зірки персона Помер головний актор фільму "Шалений Макс"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер головний актор фільму "Шалений Макс"

Акторові було 73 роки

3 грудня 2020, 10:52 comments1432
Поділіться публікацією:

У середу, 2 грудня, на 74-му році життя помер відомий австралійський актор Х'ю Кіяс-Берн.

Помер головний актор фільму "Шалений Макс"

ФОТО: З відкритих джерел

Цю інформацію підтвердив режисер, а за сумісництвом і друг актора, Брайан Тренчард-Сміт. Причина, з якої Хью Кіяс-Берн пішов з життя поки що не повідомляється.

Режисер і сценарист Тед Гейган також повідомив громадськості про смерть австралійського актора. На своїй сторінці в Facebook Гейган написав:

"Х'ю Кіяс-Берн, неоспіваний герой австралійського кінематографа, помер у віці 73 років. Я все ще вражений тим, що він зіграв Різника, головного антагоніста "Шаленого Макса" у 1979 році, а також Несмертного Джо, центрального лиходія фільму "Шалений Макс: Дорога гніву" у 2015 році. Спасибі за все, сер".

Х'ю Кіяс-Берн отримав всесвітню славу за свою роль у фільмі "Шалений Макс" і "Шалений Макс: дорога гніву". Там він блискуче з'являвся в ролях головних лиходіїв. Він також відомий своїми ролями у фільмах "Мобі Дік", "На краю Всесвіту", "Кров героїв", "Спляча красуня" та інших.

Свою сценічну кар'єру Х'ю Кіяс-Бере почав ще по закінченню школи. Більшу частину життя актор присвятив грі в театрі та з 1968 року грав у відомих постановках, як "Доктор Фауст", "Король Лір", "Гамлет" і безлічі інших.

Раніше "Коментарі" повідомляли про смерть відомого українського актора і режисера Олега Модзелевського. Його серце зупинилося на 67-му році життя 30 листопада від наслідків коронавірусної інфекції. Примітно, що в більшості кінострічок він з'являвся в ролі священника чи ченця, тому, що був вельми віруючою людиною.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини