Головна Новини Зірки персона Помер колишній нардеп та музикант: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній нардеп та музикант: що відомо

ЯН Табачник помер в Ізраїлі

11 вересня 2023, 22:40 comments1202
Поділіться публікацією:

11 вересня, стало відомо, що в Ізраїлі помер відомий музикант та колишній народний депутат України V, VI та VII скликань Ян Табачник. Тривалий час він боровся з раком легень. Про це написав журналіст Михайло Маслій у Facebook

Помер колишній нардеп та музикант: що відомо

Помер Ян Табачник (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Табачник помер сьогодні ввечері у Тель-Авіві в лікарні. Йому було 79 років. 

Український політик та музикант останні роки боровся з важкою формою раку в одній із найкращих приватних клінік Ізраїлю. За інформацією журналіста Маслія, колишній нардеп України пройшов багато процедур, щоб перемогти хворобу, а саме понад 100 сеансів хіміотерапії та опромінення. 

Також стало відомо, що його поховають у Тель-Авіві. 

Відомо, що Ян Табачник народився 1945 році  в Чернівцях. Він закінчив два виші, зокрема, був студентом музично-педагогічного факультету Мелітопольського державного педагогічного інституту (1985—1990) та юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка (2011).

Тако він був відомим акордеоністом, їздив з гастролями на пострадянському просторі та на Заході. Тако він мав звання заслуженого артиста УРСР та Народного артиста України.  А ще мав багатьох державних нагород. 

1999 року Табачник у турі агітував за Леоніда Кучму. 

2006 року став депутатом Ради від "Партії регіонів". Потім був нардепом 6 та 7 скликання. У 2013 році він активно підтримував Януковича та назвав того "українським Мойсеєм". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що раптово помер відомий український актор. Пішов з життя  знаний  в нашій країні  актор Юрій Потапенко. Він  працював  в трупі Молодого театру та  загалом присвятив  сцені 32 роки  власного життя. Акторові  виповнилось 58 років,  повідомлення про його раптову  втрату  засмутило його колег. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

12 вересня 2023, 07:49

Западные технологии лечения болезней не дают эффекта, и доказательств тому много. Нужно перестраивать подходы медицины, уходить от лекарств, облучений, операций - это пережитки старых подходов


Новини