Головна Новини Зірки персона Раптово помер відомий український актор: стало відомо, що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер відомий український актор: стало відомо, що сталося

Потапенку було 58 років, у нього залишилися дружина та син

25 серпня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Пішов з життя  знаний  в нашій країні  актор Юрій Потапенко. Він  працював  в трупі Молодого театру та  загалом присвятив  сцені 32 роки  власного життя. Акторові  виповнилось 58 років,  повідомлення про його раптову  втрату  засмутило його колег.

Раптово помер відомий український актор: стало відомо, що сталося

Юрій Потапенко (фото з відкритих джерел)

"Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти. Юрій Потапенко присвятив Молодому 32 роки свого життя. Грав у виставах "Гагарін і Барселона", "Зачарований", "Момент", "Осінній блюз", "Саломея", "Сватання на Гончарівці". Знімався в 56 кінопроєктах, серед яких "Тарас Шевченко. Заповіт", "Кайдашева сім'я", "На лінії життя". Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент", — повідомляється  на сторінці Молодого театру в   соціальних мережах.

Ще оприлюднили одне з останніх відео з артистом, де він  читає вірші. В колективі  Молодого театру зазначають, що в словах, які актор  декламував  є щось пророче.

Повідомлення  про смерть  колеги ще підтверджує  знана  актриса Тамара Яценко. Вона  розповіла, що в Юрія  Потапенка без батька  залишились  члени  його родини.

"Дорогі друзі, вчора сталося дуже велике горе, пішов у той світ актор Молодого театру Юрій Потапенко. У нього залишилися дружина Ірина і син", — розповіла актриса.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер російський артист, який виступав проти анексії КримуУ Москві на 82-му році життя помер народний артист Росії Ігор Ясулович. Про це заявили у ГІТІСі, де він протягом багатьох років викладав на факультеті музичного театру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини