Головна Новини Зірки персона Помер один із найпопулярніших акторів США
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер один із найпопулярніших акторів США

Актора не стало у віці 84-х років

12 січня 2021, 08:51 comments2601
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть популярного 84-річного американського актора Джона Райлі. Причина смерті поки невідома, передає New York Post.

Помер один із найпопулярніших акторів США

Помер актор Джон Райлі - фото з відкритих джерел

Прославившись завдяки ролі в одній з найпопулярніших американських мильних опер "Головний госпіталь", Джон Райлі став одним з найбільш впізнаваних акторів США. Він 11 років поспіль грав роль Шона Донела в цьому тривалому серіалі, а також з'являвся в таких серіалах і фільмах як "Династія", "Беверлі-Хіллз 90210", "Китайський городовий", "Пристрасть" і безлічі інших.

Донька популярного актора — Кейтлін, поділилася сумною звісткою з громадськістю у своєму Instagram, написавши, що встигла обійняти та попрощатися з батьком:

"Погасло найяскравіше світло у світі. Уявіть собі найкращу людину у світі. А тепер уявіть, що ця людина — ваш батько. Я так вдячна, що він був моїм. Я так вдячна, що встигла обійняти його і попрощатися. Чесно кажучи, я не знаю, що буду робити, але знаю, що він буде завжди зі мною. я буду любити тебе вічно, тато", — зазначила Кейтлін.

Нагадаємо, що в четвер, 7 січня, померла актриса Маріон Ремсі, яку багато глядачів пам'ятають за роллю курсантки Лаверни Хукс в комедії "Поліцейська академія". Відомо, що знаменитість погано почувала себе через хворобу.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що помер заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60 році життя. Відомо, що восени минулого року Коциловський лікувався в обласній клінічній лікарні. Лікарі поставили йому діагноз мієлофіброза.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nypost.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

12 січня 2021, 20:21

И при чём тут ваш Коциловский Вот хохлы !


Новини