Головна Новини Зірки персона Помер один із засновників культової групи Depeche Mode
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер один із засновників культової групи Depeche Mode

Енді Флетчеру було 60 років

26 травня 2022, 23:40
Поділіться публікацією:

Британський музикант Енді Флетчер, який став одним із засновників популярної групи Depeche Mode помер у 60 років. Трагічну звістку повідомили на сторінці групи в Facebook.

Помер один із засновників культової групи Depeche Mode

Помер Енді Флетчер (фото з відкритих джерел)

У повідомленні не йшлося про причини смерті музиканта. Однак друзі  просять поважати приватне життя рідних Флетчера та кажуть, що у нього було золоте серце.

"Ми вражені й повні безмірної печалі у зв'язку з передчасною смертю нашого дорогого друга, члена сім'ї та колеги з групи Енді Флетчера. У Флетча було золоте серце, і він завжди був поруч, коли вам була потрібна підтримка. Наші серця з його сім'єю, і ми просимо вас пам'ятати про них і поважати їх приватне життя в цей важкий час", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що у 70-х роках Енді Флетчер разом із своїм шкільним другом Вінсом Кларком створили музичну групу під назвою No Romance in China. У 80-х Енді Флетчер та Вінс Кларк після знайомства з Мартіном Гором  створили нову групу — Composition of Sound. А потім до музичної групи приєднався Девід Гаан, саме тоді група знову змінила свою назву і стала Depeche Mode.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що популярний голлівудський актор завершує кар'єру через хворобуЗнаменитий голлівудський актор, зірка фільмів "Міцний горішок" та "12 мавп" Брюс Вілліс завершує свою кінокар'єру. Як виявилось, у знаменитості діагностували серйозне захворювання. Актриса розповіла, що зараз Брюс Вілліс має деякі проблеми зі здоров'ям, нещодавно у нього діагностували афазію — системне порушення формування мови, викликане ураженням ділянок мозку. У зв'язку з цим актор вирішив відмовитися продовжувати кінокар'єру, яка дуже багато важила для нього.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини