Головна Новини Зірки персона Популярний голлівудський актор завершує кар'єру через хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний голлівудський актор завершує кар'єру через хворобу

Популярний 67-річний американський актор Брюс Вілліс завершує кар'єру через захворювання: що відомо

31 березня 2022, 03:25
Поділіться публікацією:

Знаменитий голлівудський актор, зірка фільмів "Міцний горішок" та "12 мавп" Брюс Вілліс завершує свою кінокар'єру. Як виявилось, у знаменитості діагностували серйозне захворювання. Цю сумну новину повідомила на своїй сторінці в Instagram екс-дружина актора Демі Мур.

Популярний голлівудський актор завершує кар'єру через хворобу

Брюс Вілліс (фото з відкритих джерел)

Актриса розповіла, що зараз Брюс Вілліс має деякі проблеми зі здоров'ям, нещодавно у нього діагностували афазію — системне порушення формування мови, викликане ураженням ділянок мозку. У зв'язку з цим актор вирішив відмовитися продовжувати кінокар'єру, яка дуже багато важила для нього.

"Це справді складний час для нашої сім'ї, і ми дуже вдячні вам за ваше незмінне кохання, співчуття та підтримку", — написала Мур.

У коментарях підписники не приховували свого розпачу та зазначали, що Брюс Вілліс – дуже талановитий актор. Фанати побажали знаменитості сил, терпіння та якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, що канадська супермодель минулого століття Лінда Євангеліста зізналася, як косметологічні операції знищили її життя. Модель написала про наслідки косметологічних процедур видалення жиру в соцмережі. За її словами, саме через ці операції з кріоліпосакції у неї розвинулася хвороба – парадоксальна гіперплазія жирової тканини, жінка почала повніти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що легкоатлетка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2012, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України, а з 2019 року ще й народний депутат "Слуги народу" Ольга Саладуха ухвалила рішення поставити крапку у своїй спортивній кар'єрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини