Головна Новини Зірки персона Помер популярний американський актор, який зіграв у фільмі "Людина-павук"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер популярний американський актор, який зіграв у фільмі "Людина-павук"

Серце актора зупинилося в 93 роки

15 січня 2021, 10:03 comments1084
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомого американського актора Пітера Марка Річмана. Повідомляється, що життя актора обірвалася в віці 93-х років, а смерть настала з природних причин, передає видання Associated Press.

Помер популярний американський актор, який зіграв у фільмі "Людина-павук"

Пітер Марк Річман - фото з відкритих джерел

У виданні уточнюють, що актор помер минулого четверга у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Публіцист Харлан Болл підтвердив інформацію про смерть Пітера Марка Річмана, назвавши причини.

Актор народився в 1927 році у Філадельфії, і з 1956-го почав зніматися в кіно — його першою роботою став фільм "Дружнє напучування". Відомо, що до цього актор часто з'являвся в телевізійних шоу і був членом Нью-Йоркської студії акторів.

За свою тривалу акторську кар'єру, Пітер Марк Річман знявся в десятках популярних фільмів, серед яких "Чорна орхідея", "Зоряний шлях: Наступне покоління", "П'ятниця 13-е", "Голий пістолет: Запах страху", "Людина павук", який був знятий в 1996-му році, і багатьох інших кінострічках.

Нагадаємо, що напередодні помер популярний радянський і російський актор Денис Карасьов. Життя артиста обірвалося на 58-му році життя внаслідок серцевої недостатності. Згідно з офіційними даними, актор помер у своїй квартирі. Лікарі не встигли надати артисту необхідну допомогу, констатувавши смерть. 

Також інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про смерть одного з найбагатших людей Великобританії Девіда Барклі. Серце британського мільярдера зупинилося в віці 87 років. Відомо, що тривалий час він боровся з хворобою. А також портал розповідав про смерть мільярдера, виконавчого директора Las Vegas Sands, яка володіє казино в Лас-Вегасі та Макао, Шелдона Адельсона.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Егор

15 січня 2021, 11:21

На фотографии - покойный Лесли Нильсен, тормоза.

sexx

15 січня 2021, 11:03

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини