Головна Новини Зірки персона Помер популярний радянський і російський актор Денис Карасьов
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер популярний радянський і російський актор Денис Карасьов

Актора не стало на 58-му році життя

13 січня 2021, 10:09 comments1535
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть популярного радянського і російського актора театру і кіно Дениса Карасьова. Життя артиста обірвалося на 58-му році життя внаслідок серцевої недостатності. Про це повідомляє "Лента.ру". 

Помер популярний радянський і російський актор Денис Карасьов

Помер актор Денис Карасьов - фото з відкритих джерел

Згідно з даними видання, актор помер у своїй квартирі. Лікарі не встигли надати артисту необхідну допомогу, констатувавши смерть.

Денис Карасьов народився 1 серпня 1963 року, і з 1989-го почав зніматися в кіно. Першою знаменною роллю актора стала робота в кінострічці "Катька і Шиз" (1992).

За свою акторську кар'єру Денис Карасьов зіграв понад півсотні ролей. Він з'являвся в популярних фільмах і серіалах, як "Німий свідок", "Далекобійники", "Я — лялька", "Каменська", "Не зрікаються кохаючи", "Марш Турецького", "Зірка епохи", "Ми з майбутнього-2 "і безлічі інших.

Завдяки фактурі та зовнішності артиста (зріст близько двох метрів, розвинена пластика, "вбивчий" погляд), його часто запрошували на ролі холоднокровних убивць або одиноких месників.

Крім роботи в кіно, Денис Карасьов служив у двох Московських театрах.

Нагадаємо, що помер популярний американський актор Джон Райлі. Його серце зупинилося у віці 84 роки. Прославившись завдяки ролі в одній з найпопулярніших американських мильних опер "Головний госпіталь", Джон Райлі став одним з найбільш впізнаваних акторів США.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що помер заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60-му році життя. Відомо, що в осені минулого року Коциловський лікувався в обласній клінічній лікарні. Лікарі поставили йому діагноз мієлофіброза.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини