Головна Новини Зірки персона Помер російський актор, який зіграв «Людину-амфібію»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер російський актор, який зіграв «Людину-амфібію»

Інформацію про смерть актора підтвердила його донька

2 січня 2021, 13:40 comments1113
Поділіться публікацією:

Коронавірусна інфекція забрала життя 80-річного народного артиста Росії Володимира Коренєва, який зіграв головну роль у художньому фільмі "Людина-амфібія" (1962 року).

Помер російський актор, який зіграв «Людину-амфібію»

Володимир Коренєв / Фото: Михаил Мокрушин / РИА Новости

Повідомляється, що актор останнім часом перебував у лікарні з COVID -19, і по всій видимості, захворювання і стало причиною його смерті. Інші обставини поки не повідомляються. Інформацію про смерть актора підтвердила його дочка.

Відомо, що народний артист Росії родом з Севастополя. Ще в шкільні роки він проявив інтерес до театру і в 1957 році став студентом Російського інституту театрального мистецтва (ДІТМ). На останньому курсі він отримав головну роль у художньому фільмі "Людина-амфібія", яка зробила його дуже знаменитим і подарувала титул секс-символу країни.

У 1961 році Володимир Коренєв прийшов в трупу Московського драматичного театру імені К. С. Станіславського, де був ведучим артистом трупи. До 2015 року — професор, художній керівник факультету театрального мистецтва Інституту гуманітарної освіти та інформаційних технологій. Після закінчення 2014-2015 навчального року факультет розформовано у зв'язку з відсутністю прибутку.

Актор зіграв в безлічі фільмів, серед яких "Діти Дон Кіхота", "Звільнення", "Рудін", "Діти Арбата" і т. д. За свої заслуги в 1998 році він отримав звання народного артиста Російської Федерації.

Нагадаємо, що перед Новим роком помер французький актор Робер Оссейн, який зіграв в серії фільмів про Анджеліку. Про причини смерті знаменитості не повідомляється.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в 55-річному віці від пневмонії помер популярний британський актор Маркус Д'Аміко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини