Головна Новини Зірки персона Помер син відомої супермоделі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер син відомої супермоделі

Сім'я хлопця досі не може повірити в те, що трапилося

19 січня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Помер син відомої супермоделі

Помер 24-річний Гаррі Брант - фото: з відкритих джерел

У ЗМІ з'явилася інформація про смерть Гаррі Бранта, сина всесвітньо відомої супермоделі Стефані Сеймур і мільярдера Пітера Бранта. Серце хлопця перестало битися на 24 році життя. Сім'я Гаррі підтвердила його смерть. Про це інформує видання Vogue. ua.

 

Як повідомляють батьки загиблого, причиною його смерті стало передозування рецептурними ліками. Як виявилося, хлопець боровся з наркозалежністю протягом декількох років. У цьому році він також збирався продовжувати курс лікування. До слова, Гаррі Брант був молодшим сином Стефанії та Пітера.

 

Помер син відомої супермоделі - фото 2


За свої 24 роки Гаррі Брант встиг добитися багато чого. Так само як і його мати, хлопець знайшов своє місце в fashion-індустрії. Він був моделлю Balmain і італійського Vogue. Крім того, він вів колонку в журналі Interview, який належав його батькові. Він завжди був запрошеним гостем на всіх світських вечірках. Гаррі і його брат Пітер вважалися найкрасивішими братами Нью-Йорку. До слова, разом з братом він запустив лінійку косметики для бренду MAC.


Шанувальники Гаррі Бранта запам'ятали його як яскраву особистість, у якої було прагнення бути кращим і домагатися своїх цілей. Про це свідчать величезна кількість коментарів, які були залишені на особистій сторінці хлопця в Instagram. Тисячі людей приносять свої співчуття  родині Гаррі.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відомий голлівудський актор зізнався в алкогольній залежності, а також про те, що помер один з найвпливовіших продюсерів в історії поп-музики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини